fbpx
Elivado is er voor ondernemers die willen groeien, willen scoren, impact willen maken met een ijzersterk merk. Voor die ondernemers bouwen we strategieën, campagnes, nieuwe websites, (social media) content en meer.

Maak van jouw bedrijf een ijzersterk merk

Ben jij jouw bedrijf gestart vanuit een ontembare passie en ben jij er klaar voor om jouw business te transformeren naar een ijzersterk merk? In 3 maanden gaan wij samen aan de slag met de fundering van jouw concept, kijken we naar de ontwikkelingen in jouw branche en hoe je deze kan vertalen voor jouw concept en ontwikkelen we samen een strategie die ervoor zorgt dat jouw positie in de markt wordt versterkt. 

Herken je dit?

 • Dagelijks word je wakker met het gevoel; ik ben toe aan verandering en de volgende stap met mijn bedrijf
 • Je weet niet hoe jouw concept zich kan onderscheiden van de concurrentie
 • Je voelt je vaak onzeker als je strategische keuzes moet maken voor jouw business en mist een sparringpartner die met je mee denkt en in de actiemodus zet
 • Je pikt de ontwikkelingen die in jouw vakgebied spelen wel op maar vindt het moeilijk om deze te vertalen en te implementeren in jouw concept
 • Je weet hoe je jouw bedrijf online wilt presenteren maar mist de kennis en tools om dit ook daadwerkelijk waar maken
 • Je wilt ontdekken hoe je jouw concept kan transformeren naar een ijzersterk merk
 • Je hebt genoeg ideeën maar vindt het lastig om dit om te zetten naar concrete campagnes en lanceringen

Maak kennis met Not The Ordinary Brand

Om je hierbij te helpen, heb ik mijn 1-op-1 programma Not The Ordinary Brand ontwikkeld. In drie sessies (van twee uur) gaan we eerst terug naar de basis van je concept, om het daarna uit te werken tot een ijzersterk merk dat staat als een huis. 

Sessie #1

Not The Ordinary Concept Essentials

Tijdens de eerste sessie gaan we aan de slag met een strategie-analyse van je business, de boodschap van jouw merkidentiteit, onderzoeken we hoe jouw concept zich kan onderscheiden van de concurrerende concepten en maken we een transparant profiel van jouw doelgroep. Geen standaard ideale klant geneuzel maar we gaan serieus inzoomen op het gedrag van jouw doelgroep. Ik maak een uniek generatie verslag wat ik tijdens de eerste sessie aan je presenteer zodat je direct een duidelijk beeld hebt van jouw doelgroep.

Terug naar de essentie van je bedrijf, zodat je in de toekomst precies aanvoelt welke stappen bijdragen aan de doelen die je voor ogen hebt. 

Sessie #2

Looking Trend Forward

Om een tijdloze strategie voor jouw merk te bouwen, kijken we naar de ontwikkelingen die momenteel spelen in jouw branche. We onderzoeken op welke trends en hypes je wilt en kunt inspelen en op welke bewust niet. Ook blikken we vooruit: welke ontwikkelingen kunnen we de komende twee jaar verwachten, waar je nu al rekening mee kunt houden? 

Tijdens de tweede sessie laat ik je door diverse opdrachten en voorbeelden zien hoe je de ontwikkelingen in jouw branche kan analyseren. Samen stellen we een rapport op, wat je kunt implementeren in de visuele uitwerking en strategie van jouw merk.

Sessie #3

Not The Ordinary Brand

Nu de nieuwe basis van je concept staat als een huis en je precies weet welke ontwikkelingen spelen in jouw vakgebied, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe strategie mét een plan van aanpak. Je ontdekt hoe je kan bouwen vanuit de kern van het bedrijf, hoe je online marketing kan inzetten voor jouw concept, hoe je de weg naar conversie makkelijker maakt voor je doelgroep en hoe je jouw merk visueel sterk kan presenteren.

Na de laatste sessie ontvang je jouw eigen pitch verwerkt in een podcast met daarin alle besproken informatie, een plan van aanpak en een concreet stappenplan waarmee je meteen aan de slag kunt. 

Zij gingen je voor:

Voor wie is het programma?

Het Not The Ordinary Brand programma is voor ondernemers met een geweldig bedrijf die al enige tijd bezig zijn maar nu écht willen opvallen in de massa. Je bent op zoek naar de juiste tools en kennis die er voor zorgen dat jouw bedrijf zich ijzersterk online kan positioneren en de juiste leads én klanten krijgt. 

Een aantal profielen van ondernemers die je voorgingen:

 • De eigenaar van een partybox voor ondernemers
 • Een startend sieradenlabel dat net haar webshop heeft gelanceerd
 • Een eigenaresse van een yogaschool

De investering

Dit krijg je*:

 • Drie sessies van twee uur in Rotterdam of online via ZOOM
 • Geen kant en klare keynote formules maar wel diverse opdrachten die je aan het denken zetten
 • Elke sessie staat in volledig het teken van het transformeren van jouw concept
 • Na elke sessie ontvang je een verslag met de highlights van de sessie
 • Een extra strategie call van 30 minuten die je kan inzetten in de drie maanden nadat je het programma hebt afgerond

Wat het kost:

€1495,-

Ex. 21% BTW         Eenmalig

€499,-

Ex. 21% BTW         In 3 termijnen

*Twijfel je of je de investering er wel uithaalt? Dan heb ik een advies voor je: doe het niet! Helaas ben je dan niet het type ondernemer dat ik kan helpen. Je krijgt namelijk van mij alle inzichten, tools en een concreet plan de campagne, maar voor de uitvoering blijf je zelf verantwoordelijk. 

Na het 1-op-1 programma:

 • Heb je jouw bedrijf getransformeerd naar een ijzersterk merk
 • Heb je een duidelijk profiel van jouw doelgroep en weet je hoe je jouw leads kunt omzetten naar terugkerende klanten
 • Weet je hoe je toekomstige campagnes succesvol kan lanceren
 • Heb je een krachtige online marketing strategie waar je op kan vertrouwen én bouwen
 • Weet je welke tools je kan gebruiken om zo efficiënt mogelijk te werken aan de online zichtbaarheid van jouw merk
 • Heb je alle kennis die je moet hebben om een sterk online bedrijf neer te zetten

Laten we kennismaken!

Ik vind het belangrijk dat we op één lijn zitten daarom bied ik je een gratis telefonisch strategiegesprek aan. Tijdens dit gesprek geef ik antwoord op je vragen en geef ik je praktische tips die je direct kan toepassen. Daarnaast kijk ik of het Not The Ordinary Brand Programma past bij jouw concept en tune ik in op je verlangens. Want als ik zie dat mijn programma niet aansluit op je wensen en bedrijf, is dit helaas niet het programma wat je op dit moment nodig hebt.

Ik ben Eline van Doorn

Na mijn studie concept, media & fashion styling, ben ik direct gaan ondernemen. Ik startte mijn eigen kleding webshop en na twee jaar lanceerde ik het mediabureau Elivado. In het verleden heb ik samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.

In november 2019 merkte ik dat ik toe was aan de volgende stap en zo is mijn nieuwe programma tot stand gekomen. Als merkstrateeg help ik ondernemers die vanuit een passie een concept hebben bedacht en het verlangen hebben om dit concept te transformeren naar een ijzersterk merk.

Ben jij geïnteresseerd in het Not The Ordinary Brand programma?

Ik vind het belangrijk dat we op één lijn zitten daarom bied ik je een gratis telefonisch strategiegesprek aan. Tijdens dit gesprek geef ik antwoord op je vragen en geef ik je praktische tips die je direct kan toepassen. Daarnaast kijk ik of het Not The Ordinary Brand Programma past bij jouw concept en tune ik in op je verlangens.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op om een datum in te plannen.

Door je bericht te verzenden, ga je akkoord met mijn privacy verklaring.

Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Op maandag 29 juni om 19:00 geef ik de masterclass "Van onzichtbare concurrent naar go to expert in jouw vakgebied"Ben jij er bij? Koop dan je ticket via deze link