CONTENT CREATIE

Vormgeving, social media templates & fotografie

Wie online zichtbaar wil zijn, zal content moeten maken en delen. Content omvat alle manieren waarop jij online uiting geeft aan je bedrijf. Denk hierbij aan blogs, video’s en foto’s… maar ook nieuwsbrieven, social media posts en advertenties. Kortom: alles wat je deelt om jouw (potentiële) klanten meer te vertellen over wie je bent en wat je doet.

Het is bij online content ontzettend belangrijk dat het plaatje “klopt”. Hiermee bedoel ik dat jouw content past bij jou en je bedrijf, zowel in taal als in beeld. Je wilt dat je klanten je gaan herkennen, dat ze weten wat je te bieden hebt en waarvoor ze bij je terecht kunnen. Het is, als het ware, een online afspiegeling van de werkelijkheid. 

Om die weerspiegeling zo echt mogelijk te maken en het plaatje goed neer te zetten, help ik je om wie je bent en wat je doet in beeld te brengen op een manier die bij je past. Ik richt me hierbij op visuele content: video, templates en design voor je social media accounts en fotografie.

Vormgeving

ebooks,  social media templates, nieuwsbrieven, keynotes & vouchers

Consistentie en herkenbaarheid is fijn en doet het bijzonder goed online. Wanneer je klanten je content gaan herkennen, weet je dat je goed bezig bent. Daarnaast maak je het creëren van content makkelijker voor jezelf door templates of vaste designs voor je social media uitingen te gebruiken: je hoeft dan alleen de inhoud nog te produceren. De vormgeving is immers al gedaan!

Het is fijn als al jouw communicatie er goed uitziet: het moet herkenbaar zijn en jouw boodschap duidelijk overbrengen! Het omzetten van jouw idee en/of boodschap naar een visueel uitgewerkt product vind ik een super toffe uitdaging. Ik help je dan ook graag bij het vormgeven van allerlei verschillende online en offline producten.  

v.a: €100,-

fotografie

Lifestyle & productfotografie

Hoe fijn is het om een beeldbank te hebben van foto’s van jezelf of je producten? Zo heb je altijd authentieke content om te delen op je social media accounts, bij je blogs of in je nieuwsbrieven. Ideaal! Met fotografie richt ik mij op lifestyle fotografie, wat kan variëren van productfotografie tot het vastleggen van de bezoekers van jouw evenement.

Bij het fotograferen zorg ik er, net als bij de andere vormen van content creatie, voor dat jij, je producten of je evenement op zo’n manier in beeld gebracht worden dat het naadloos aansluit bij jou, je bedrijf en je online uitingen.

v.a: €250,-