fbpx

Drie dingen die niet mogen ontbreken op jouw website

Je hebt besloten dat jouw onderneming toe is aan een nieuwe website om zo meer klanten aan te trekken maar dat is ook gelijk het begin van het verzamelen en bepalen van de content en indeling van de website. 

Als webdesigner zie ik vaak websites die niet strategisch zijn gebouwd waardoor er kansen gemist worden. Daarom deel ik in dit blog vandaag drie dingen die niet mogen ontbreken op jouw website. 

Een inschrijfformulier voor je e-maillijst

Nu hoor ik je denken; “ja maar ik heb helemaal geen e-maillijst?” Nu nog niet maar straks wel. 😉 Als mensen op de hoogte gehouden willen worden en ze kunnen geen gegevens achter laten, haken ze 9/10 af en dat is zo zonde! 

Zorg er dus voor dat je een opt-in formulier op de homepage hebt staan zodat mensen zich kunnen inschrijven. Dit betekent niet dat je direct aan de slag moet gaat met e-mailmarketing maar het is zonde als je potentiële leads niet de kans geeft om zichzelf in te schrijven. 

Een duidelijke about pagina

Sommige over-pagina’s komen vaak wollig over terwijl een goede about pagina een must is voor een goede (zakelijke) website. Mensen kopen van mensen en willen dus eerst weten met wie ze te maken krijgen als ze iets bij je kopen. Zelf moet een goede about pagina over de volgende onderdelen beschikken;

  • Wie is het gezicht achter het bedrijf?
  • Wat doet je bedrijf? Welke producten of diensten biedt je als ondernemer aan?
  • Wat kun je voor klanten doen?
  • Bonus: waarom doe je wat je doet?

Vind je het lastig om zelf een goede about tekst te schrijven? Ik kan je Merel Lamboo van harte aanbevelen. 

Goede foto’s van jezelf of je producten

Dit vind ik misschien wel de grootste dooddoener als ik op een onbekende website kom; slechte foto’s! 

Beeldmateriaal maakt of breekt je website. Naast dat goede foto’s zorgen voor de professionaliteit van je website, laat je mensen ook direct zien waar je voor staat en wat je uitstraalt. 

Ik snap dat het spannend is om voor de camera te staan maar geloof me, als de kop er eenmaal af is voel je niks meer van die spanning. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Elivado is er voor ondernemers die willen groeien, willen scoren, impact willen maken met een ijzersterk merk. Voor die ondernemers bouwen we strategieën, campagnes, nieuwe websites, (social media) content en meer.

Ik ben Eline van Doorn. Als online strateeg en designer help ik ondernemers die vanuit een passie hun bedrijf zijn gestart en het verlangen hebben om hun business te voorzien van een ijzersterke (online) fundering. Daarnaast ontwikkelen mijn team en ik websites & visual identity’s voor bedrijven die toe zijn aan een vernieuwde look and feel.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

You might like this..

Bedankt voor je inschrijving

Je staat nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief en ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging in je mail.

Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!