samenwerken? boek een gratis kennismakingsgesprek

Drie nieuwe Elementor Widgets

Geschreven door

Eline van Doorn

Zoals je misschien wel weet, werken we bij Elivado met de visual builder Elementor voor onze webdesign/development werkzaamheden en het DIY Pakket.
Ik vind het belangrijk dat jij later zelf kan blijven werken aan jouw (nieuwe) website. Een zakelijke website is in mijn ogen namelijk nooit af en met Elementor is het – ook zonder enige technische kennis – fijn werken.

Elementor is een innoverend bedrijf dat zich blijft ontwikkelen. Een aantal weken geleden zijn er weer een drietal nieuwe widgets gelanceerd die ik graag met je deel.

Hotspot afbeeldingen

De Hotspot Image Widget is perfect voor beeldmakers of andere creatieve ondernemers die beelden nog meer willen laten spreken.

Met de HI Widget kan je bepaalde informatiepunten toevoegen aan je afbeelding. Als een websitebezoeker een element op de afbeelding aanklikt, komt er een mini pop-up met informatie tevoorschijn waardoor de klant meer te weten komt over het product of de dienst.

Video Playlist

Ben jij een coach of strateeg en wil je in de toekomst online jouw kennis delen in de vorm van een eenmalige online training? Dan is de Video Playlist Widget ideaal voor jouw nieuwe plannen.

Met de VP Widget kan je bepaalde punten aangeven in een video zodat mensen snel naar een bepaald onderdeel van de video kunnen klikken. Ideaal dus als je een kleine training geeft, maar nog niet toe bent aan een online leeromgeving.

Text Paths

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik in designs altijd op zoek ga naar een uniek design element en vaak komt daar een stukje code aan te pas. Maar door de Text Paths Widget kan je ook zonder technische kennis aan de slag met opvallende oneliners en titels.

Met de TP Widget kan je titels op verschillende manieren vormgeven zodat ze net even wat meer opvallen dan andere content op je pagina. Zo kan je een titel bijvoorbeeld laten meebewegen met een afbeelding. Hier maak je niet alleen het design van je pagina uniek mee, maar de boodschap van je content komt ook sneller binnen bij de websitebezoeker.

Wil jij ook graag een nieuwe website of jouw huidige website optimaliseren? Dan is Elementor een heel fijn thema om zelf mee aan de slag te gaan aangezien je er geen technische kennis voor nodig hebt.

Wil je toch graag wat handvatten krijgen en kunnen sparren over je website zonder dat je een heel programma moet volgen? Dan is het Design It Yourself pakket precies wat jij nodig hebt. Dit is een combinatie van uitgebreide uitlegvideo’s en 3 coach calls. Klik hier voor meer informatie.

NU JE HIER TOCH BENT, HEB IK EEN VRAAG VOOR JE…

ga jij voor maximaal resultaat voor jouw website?

Dan ben je precies waar je moet zijn! In de Elivado Bibliotheek staan meer dan 21 e-guides, mini webinars en templates die jij direct kan implementeren om je website te verbeteren en er maximaal resultaat uit te halen. Zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt!

Betaal eenmalig €15 (via iDeal) en krijg voor altijd toegang tot de Elivado Bibliotheek! Dat geldt dus ook voor nieuwe producten die regelmatig worden toegevoegd. Zo kun jij jouw website blijven optimaliseren voor meer gesprekken, downloads, verkopen en ga zo maar door!

Ik ben Eline van Doorn

Strategische creatieveling, extraverte introvert, wonend in Rotterdam met vriend en hond Gijs. Altijd zenuwachtig voor F1 races, gek op eten en designertassen.