Drie nieuwe Elementor Widgets

Geschreven door

Eline van Doorn

Zoals je misschien wel weet, werken we bij Elivado met de visual builder Elementor voor onze webdesign/development werkzaamheden en het DIY Pakket.
Ik vind het belangrijk dat jij later zelf kan blijven werken aan jouw (nieuwe) website. Een zakelijke website is in mijn ogen namelijk nooit af en met Elementor is het – ook zonder enige technische kennis – fijn werken.

Elementor is een innoverend bedrijf dat zich blijft ontwikkelen. Een aantal weken geleden zijn er weer een drietal nieuwe widgets gelanceerd die ik graag met je deel.

Hotspot afbeeldingen

De Hotspot Image Widget is perfect voor beeldmakers of andere creatieve ondernemers die beelden nog meer willen laten spreken.

Met de HI Widget kan je bepaalde informatiepunten toevoegen aan je afbeelding. Als een websitebezoeker een element op de afbeelding aanklikt, komt er een mini pop-up met informatie tevoorschijn waardoor de klant meer te weten komt over het product of de dienst.

Video Playlist

Ben jij een coach of strateeg en wil je in de toekomst online jouw kennis delen in de vorm van een eenmalige online training? Dan is de Video Playlist Widget ideaal voor jouw nieuwe plannen.

Met de VP Widget kan je bepaalde punten aangeven in een video zodat mensen snel naar een bepaald onderdeel van de video kunnen klikken. Ideaal dus als je een kleine training geeft, maar nog niet toe bent aan een online leeromgeving.

Text Paths

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik in designs altijd op zoek ga naar een uniek design element en vaak komt daar een stukje code aan te pas. Maar door de Text Paths Widget kan je ook zonder technische kennis aan de slag met opvallende oneliners en titels.

Met de TP Widget kan je titels op verschillende manieren vormgeven zodat ze net even wat meer opvallen dan andere content op je pagina. Zo kan je een titel bijvoorbeeld laten meebewegen met een afbeelding. Hier maak je niet alleen het design van je pagina uniek mee, maar de boodschap van je content komt ook sneller binnen bij de websitebezoeker.

Wil jij ook graag een nieuwe website of jouw huidige website optimaliseren? Dan is Elementor een heel fijn thema om zelf mee aan de slag te gaan aangezien je er geen technische kennis voor nodig hebt.

Wil je toch graag wat handvatten krijgen en kunnen sparren over je website zonder dat je een heel programma moet volgen? Dan is het Design It Yourself pakket precies wat jij nodig hebt. Dit is een combinatie van uitgebreide uitlegvideo’s en 3 coach calls. Klik hier voor meer informatie.

Ik ben Eline van Doorn

Als webdesigner en technisch marketing strateeg help ik ondernemers met het ontwikkelen van ijzersterke websites, leeromgevingen en Elementor templates die zorgen voor meer omzet.

gratis gids

7 tips voor een ijzersterke website

Er zijn een aantal onderwerpen waar ik altijd naar kijk om zo de website juist te beoordelen en deze punten deel ik graag met je zodat je daarna aan de slag kan met het optimaliseren of het (laten) maken van een nieuwe website.

gratis e-guide

Dit zijn de grootste fouten die je kan maken met Elementor op je website

In deze e-guide laat ik je de acht meest gemaakte fouten met Elementor zien en hoe je ze vandaag nog kan oplossen.