Drie plugins die er voor zorgen dat jij meer uit jouw zakelijke website gaat halen

Plugins zijn een essentieel onderdeel van jouw zakelijke (WordPress) website. Ze zorgen er niet alleen voor dat jij het uiterste uit jouw website kan halen maar ook voor meer bezoekers!

In dit blog deel ik drie van mijn favoriete plugins die er voor zorgen dat jij meer uit jouw zakelijke website gaat halen. Let op: check altijd of een plugin compatibel is met de versie van WordPress die je op je website hebt geïnstalleerd. Dit zie je bij het plugin overzicht in WordPress.

Smush

Je wilt natuurlijk dat je website ten alle tijden snel blijft als iemand hem bezoekt. Meestal wordt een website langzaam doordat je grote afbeeldingen upload. Met de Smush Plugin kan je alle afbeeldingen verkleinen zodat je de snelheid van je website blijft optimaliseren.

All-in-One WP Migration

Back-ups maken is iets wat veel mensen vergeten. En dat terwijl het maken van een back up extreem belangrijk is. Want als je website er door een probleem uitklapt, kan je altijd een back up terugzetten. En die back up kan je makkelijk maken met de All-in-One WP Migration plugin.

Join.chat

Join.chat is ideaal als je wil dat mensen een WhatsApp bericht kunnen sturen op de website. WhatsApp wordt een steeds populairder voor de zakelijke markt en je kan hier dus heel slim op inspelen.

Zelf heb ik (zoals je aan de rechterkant van de pagina kan zien) op elke pagina een WhatsApp icoon waar mensen makkelijk een bericht in kunnen tikken.

gratis mini webinar

Insights voor meer verkeer naar jouw website

Wil jij meer verkeer genereren naar jouw website maar weet je niet hoe je dit het beste kan aanpakken?

In mijn gratis webinar “Insights voor meer verkeer naar jouw website” deel ik een aantal tips en tools die er voor zorgen dat jij meer website bezoekers kan genereren en een sterkte strategie kan ontwikkelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik ben Eline van Doorn.

Als online designer en strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites & visual identity’s te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Nieuw:

De Elivado Quiz

Ben jij benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Met de Elivado Quiz ontdek je gelijk welk aanbod het beste bij jouw situatie past.

Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!