Mijn favoriete tools

Regelmatig krijg ik vragen over welke tools we bij Elivado gebruiken. Om het voor jullie en voor ons makkelijker te maken, delen we op deze pagina al onze favoriete tools. 

De links van de buttons zijn affiliate links. Dit betekent dat als je net zo enthousiast bent als wij en ook van een (betaalde) tool gebruik gaat maken, wij een kleine vergoeding krijgen van het bedrijf.

Moneybird

Tot een jaar geleden vond ik administratieve werkzaamheden voor Elivado verschrikkelijk. Sowieso vond ik rekenen en wiskunde op de middelbare school niks dus gaf ik het met liefde uithanden. Maar een jaar geleden kwam ik door een tip bij Moneybird terecht en sinds ik Moneybird gebruik, vind ik de admin van Elivado zelfs leuk om te doen. Het is niet alleen een makkelijk programma om te gebruiken maar ook door de koppelingen met bijvoorbeeld Mollie scheelt het ook veel tijd! 

Elementor Pro

Zoals je misschien wel weet bouwen we alle websites van onze klanten met de visual builder Elementor Pro. Zo kunnen onze klanten makkelijker pagina’s aanpassen, blogposts toevoegen en aan hun website blijven werken zonder enige technische kennis.

Monday

In Monday staan niet alleen onze workflows genoteerd, ook staat de planning per samenwerking uitgeschreven. Zo kunnen we duidelijk meten welke to do’s we nog moeten oppakken en kunnen we de taakverdeling makkelijk verdelen.  

MailBlue

MailBlue is voor Elivado echt een onmisbaar programma. Met dit e-mail marketing programma genereer ik niet alleen nieuwe leads maar kan ik een groot deel van mijn ‘standaard’ e-mail communicatie automatiseren waardoor ik minder tijd kwijt ben aan mijn mail.

Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!