fbpx

Mijn favoriete designs van 2020

De laatste dagen van 2020 zijn aangebroken en december staat voor mij (en mijn content kalender) in het teken van reflectie. Dit jaar heb ik veel ondernemers mogen helpen met een nieuwe website en/of huisstijl en daarom vind ik het ook leuk om terug te blikken op alle designs die ik dit jaar heb mogen maken. 

Daarom deel ik in dit artikel een aantal van mijn favoriete designs van 2020. Kijk je mee?

Huisstijl voor Huidkliniek Mirette 

Twee jaar geleden heb ik een uitgebreide webshop voor Mirette mogen bouwen en nu ze dit jaar ging verhuizen met haar bedrijf, was het tijd voor een nieuwe huisstijl. Luxe, klassiek en het gevoel van welkom waren de kernwoorden die terug moesten komen in het design en dat is gelukt. 

Webshop en huisstijl voor Sprinkles Bakery 

Dit was denk ik het allerleukste project EVER om aan te werken. Zoals je weet ben ik een echte Bourgondiër en gaat mijn hart sneller kloppen van lekker eten. Dus toen Anne van Sprinkles Bakery mij vroeg of ik voor haar een nieuwe huisstijl én webshop wilde ontwikkelen, was ik natuurlijk direct enthousiast! 

Website voor Go With The Glow

Loulou & Isabella hadden eerder een website laten bouwen bij een andere partij waar ze niet tevreden over waren omdat ze niks zelf konden aanpassen. Het design hebben we niet alleen voor ze omgebouwd in Elementor. Ook hebben we de website zo ingericht dat websitebezoekers gemakkelijk hun weg op de website kunnen vinden. 

Huisstijl voor IMBK Virtual Assistent

Dit is voor mijn persoonlijk een hele bijzondere samenwerking want voor mijn eigen virtual assistent én moeder heb ik voor haar bedrijf een nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen. Ingrid ondersteunt niet alleen zelf bedrijven maar helpt ook toekomstige virtual assistent op weg om zich goed te positioneren in de branche. 

Natuurlijk zou ik nog uren door kunnen gaan met het delen want al het geweldige werk wat we hebben mogen maken maar wil je meer van onze portfolio zien? Dan verwijs ik je graag door naar deze pagina. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik ben Eline van Doorn.

Als online designer en strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites & visual identity’s te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Nieuw:

De Elivado bibliotheek

Vol templates, e-guides en mini webinars die er voor zorgen dat jij het uiterste uit jouw website blijft halen.

Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!