fbpx

Luister nu mijn exclusieve podcast:

De basis van een sterk merk

Heb jij een geweldig concept bedacht maar weet je niet hoe je een sterke basis creëert voor jouw toekomstige business? Ik ben Eline van Doorn en in mijn exclusieve podcast “De basis van een sterk merk” vertel ik je hoe je door jezelf 5 essentiële vragen te stellen, een sterke basis kan creëren voor jouw concept.

Je ontdekt welke eerste stappen je moet zetten om jouw concept te kunnen transformeren naar een ijzersterk merk. 

* Bij inschrijving ga je akkoord met onze privacy policy.

Elivado is er voor ondernemers die willen groeien, willen scoren, impact willen maken met een ijzersterk merk. Voor die ondernemers bouwen we strategieën, campagnes, nieuwe websites, (social media) content en meer.
Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Op maandag 29 juni om 19:00 geef ik de masterclass "Van onzichtbare concurrent naar go to expert in jouw vakgebied"Ben jij er bij? Koop dan je ticket via deze link