fbpx
Elivado is er voor ondernemers die willen groeien, willen scoren, impact willen maken met een ijzersterk merk. Voor die ondernemers bouwen we strategieën, campagnes, nieuwe websites, (social media) content en meer.

Maak van jouw concept een ijzersterk merk

Ben jij jouw beauty, mode, food, lifestyle of interieur concept gestart vanuit een ontembare passie en ben jij er klaar voor om jouw concept te transformeren naar een ijzersterk merk? In 3 maanden gaan wij samen aan de slag met de fundering van jouw concept, kijken we naar de trends in jouw branche en hoe je deze kan vertalen voor jouw concept en ontwikkelen we samen een merkstrategie die ervoor zorgt dat jouw positie in de markt wordt versterkt. 

Herken je dit?

 • Je hebt een concept bedacht en bent klaar voor de volgende stap
 • Je bent jouw concept gestart vanuit een passie maar er is geen focus waardoor je alleen maar met hagel schiet als het gaat om jouw online en offline strategie
 • Je weet niet wat de unique signature is van jouw concept
 • Je pikt de trends die in jouw vakgebied spelen wel op maar vindt het moeilijk om deze te vertalen en te implementeren in jouw concept
 • Je weet hoe je jouw concept online wilt presenteren maar mist het totaaloverzicht, waardoor alle visuele elementen niet op elkaar aansluiten
 • Je wilt ontdekken hoe je jouw concept kan transformeren naar een ijzersterk merk
 • Je mist de tools & inspiratie om zelf een sterke strategie te ontwikkelen

En verlang je naar:

 • Een heldere aanpak en sterke basis voor je concept
 • Een duidelijk beeld van jouw doelgroep en hoe je ze kunt laten overgaan tot een aankoop
 • Het ontdekken van je unique signature, zodat je dit kunt inzetten in je strategie
 • Een duidelijk beeld van de trends die de komende periode gaan spelen in jouw branche en weten hoe je hierop kunt inspelen
 • Een sterk visuele uitstraling die aansluit bij jouw concept
 • Kennis over hoe jouw concept opvalt in de massa
 • Je mist de tools & inspiratie om zelf een sterke strategie te ontwikkelen
 • Een krachtige strategie waar je op kan vertrouwen én bouwen

Maak kennis met Not The Ordinary Brand programma

Om je hierbij te helpen, heb ik Not The Ordinary Brand – het Programma ontwikkeld. In drie sessies (van twee uur) gaan we eerst terug naar de basis van je concept, om het daarna uit te werken tot een ijzersterk merk dat staat als een huis. 

Sessie #1

Not The Ordinary Concept Essentials

Tijdens de eerste sessie gaan we aan de slag met een strategie-analyse van je business, de boodschap van jouw merkidentiteit, onderzoeken we hoe jouw concept zich kan onderscheiden van de concurrerende concepten en maken we een transparant profiel van jouw doelgroep. Geen standaard ideale klant geneuzel maar we gaan serieus inzoomen op jouw doelgroep. Ik maak een uniek generatie rapport wat ik tijdens de eerste sessie aan je presenteer zodat we hier later een passende strategie omheen kunnen bouwen.

Terug naar de essentie van je concept, zodat je in de toekomst precies aanvoelt welke stappen bijdragen aan de doelen die je voor ogen hebt. 

Sessie #2

Looking Trend Forward

Om een tijdloze strategie voor jouw merk te bouwen, kijken we naar de trends en hypes die momenteel spelen in jouw branche. We onderzoeken op welke trends en hypes je wilt en kunt inspelen en op welke bewust niet. Ook blikken we vooruit: welke trends kunnen we de komende twee jaar verwachten, waar je nu al rekening mee kunt houden? 

Tijdens de tweede sessie laat ik je door diverse opdrachten en voorbeelden zien hoe je de hypes en trends in jouw branche kan analyseren en kan toepassen (of juist links laten liggen) in jouw business. Samen stellen we een trendrapport op, wat je kunt implementeren in de visuele uitwerking en strategie van jouw merk.

Sessie #3

Not The Ordinary Brand

Nu de basis van je concept staat als een huis en je precies weet welke trends werken voor jouw merk, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe strategie mét een plan van aanpak. Je ontdekt hoe je kan bouwen vanuit de kern van het concept, hoe je online marketing kan inzetten voor jouw bedrijf, hoe je de weg naar conversie makkelijker maakt voor je doelgroep en hoe je jouw merk visueel sterk kan presenteren.

Na de laatste sessie ontvang je jouw eigen pitch verwerkt in een podcast met daarin alle besproken informatie, een plan van aanpak en een concreet stappenplan waarmee je meteen aan de slag kunt. 

Zij gingen je voor:

Voor wie is het programma?

Het Not The Ordinary Brand programma is voor ondernemers met een geweldig concept die al enige tijd bezig zijn maar nu écht willen opvallen in de massa. Je bent op zoek naar de juiste handvaten die zorgen voor krachtig merk. Ben je een startende ondernemer met de wens om vanaf dag één een ijzersterk merk neer te zetten? Ook dan kan mijn programma je verder helpen.

De investering

Dit krijg je*:

 • Drie sessies van twee uur in Rotterdam of online via ZOOM
 • Geen kant en klare keynote formules maar wel diverse opdrachten die je aan het denken zetten
 • Elke sessie staat in volledig het teken van het transformeren van jouw concept
 • Een unieke podcast met daarin alle besproken informatie
 • Een extra strategie call van 30 minuten die je kan inzetten in de drie maanden nadat je het programma hebt afgerond

Wat het kost:

€1495,-

Ex. 21% BTW         Eenmalig

€525,-

Ex. 21% BTW         In 3 termijnen

*Twijfel je of je de investering er wel uithaalt? Dan heb ik een advies voor je: doe het niet! Helaas ben je dan niet het type ondernemer dat ik kan helpen. Je krijgt namelijk van mij alle inzichten, tools en een concreet plan de campagne, maar voor de uitvoering blijf je zelf verantwoordelijk. 

Ik ben Eline van Doorn

Na mijn studie concept, media & fashion styling, ben ik direct gaan ondernemen. Ik startte mijn eigen kleding webshop en na twee jaar lanceerde ik het mediabureau Elivado. In het verleden heb ik samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.

In november 2019 merkte ik dat ik toe was aan de volgende stap en zo is mijn nieuwe programma tot stand gekomen. Als merkstrateeg help ik ondernemers die vanuit een passie een concept hebben bedacht en het verlangen hebben om dit concept te transformeren naar een ijzersterk merk.

Laten we kennismaken!

Ik vind het belangrijk dat we op één lijn zitten daarom bied ik je een gratis telefonisch strategiegesprek aan. Tijdens dit gesprek geef ik antwoord op je vragen en geef ik je praktische tips die je direct kan toepassen. Daarnaast kijk ik of het Not The Ordinary Brand Programma past bij jouw concept en tune ik in op je verlangens. Want als ik zie dat mijn programma niet aansluit op je wensen en concept, is dit helaas niet het programma wat je op dit moment nodig hebt.

Ben jij geïnteresseerd in het Not The Ordinary Brand programma?

Ik vind het belangrijk dat we op één lijn zitten daarom bied ik je een gratis telefonisch strategiegesprek aan. Tijdens dit gesprek geef ik antwoord op je vragen en geef ik je praktische tips die je direct kan toepassen. Daarnaast kijk ik of het Not The Ordinary Brand Programma past bij jouw concept en tune ik in op je verlangens.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op om een datum in te plannen.

Door je bericht te verzenden, ga je akkoord met mijn privacy verklaring.