Not The Ordinary Campagne

Een nieuw product lanceren, een event promoten, een rebranding doorvoeren of de band met jouw klanten vergroten op social media? Met een unieke marketingcampagne bereik jij de juiste mensen met de juiste boodschap.

Prikkelend en opvallend

Hoe val je op bij een doelgroep die meerdere advertenties, campagnes en andere boodschappen per dag te zien krijgt? Ze worden geprikkeld door tv, radio, offline reclame, online advertenties. En wat dacht je van podcasts, influencercampagnes en social media marketing? Kortom, jouw doelgroep krijgt veel informatie te verwerken.

Om toch bij jouw klanten binnen te komen, heb je een boodschap nodig die opvalt en uniek is. Ons team zorgt voor een campagne die prikkelt, uitdaagt en aanzet tot de gewenste actie.

How we work

We werken in 4 stappen aan een succesvolle online en/of offline marketingcampagne. Elivado bedenkt, ontwerpt, plant, voert uit, controleert en rapporteert.

Strategie

Tijdens dit gesprek bepalen we het doel van de campagne, het budget, de KPI’s, de boodschap van de campagne en zoomen we in op de doelgroep.

Na het strategiegesprek gaan we aan de slag met een concreet plan en maken we een op maat gemaakt campagne book.

Pitch

Tijdens de pitch van het campagne book maken we een tijdlijn binnen de vastgestelde deadline, worden de taken verdeeld en begint ons team aan de uitvoering.

Mocht je ervoor kiezen om de uitvoering zelf te doen, is dat mogelijk.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering van de campagne delen we wekelijks een rapport waarin de werkzaamheden, de huidige resultaten en de toekomstige actiepunten worden benoemd en uitgelegd.

Er is altijd één contactpersoon per campagne. 

Evaluatie

Na de volledige uitvoering van de campagne vindt er een offline evaluatie plaats om het resultaat van de campagne (en eventuele vervolgstappen) te bespreken.

De datum van de evaluatie wordt altijd na akkoord op het campagne book bepaald met de betrokken partijen.

Kind words

Wil jij...

  • een campagne die jouw doelgroep prikkelt?
  • een nieuw product succesvol lanceren?
  • een succesvolle (online) strategie voor jouw campagne?
  • een on- en offline campagne voor jouw concept?

of vrijblijvend kennis maken om de mogelijkheden voor jouw campagne te bespreken?