WEBDESIGN

WordPress  & WooCommerce Webdesign

Je kunt nog zo zichtbaar zijn op social media, zonder goede website ben je nergens. Mensen willen toch weten met wie ze te maken hebben! Een website is de ideale plek om jouw (potentiële) klanten meer te vertellen over jezelf en je bedrijf. Het is als het ware jouw online visitekaartje! Met het ontwerpen en bouwen van jouw unieke, toffe website help ik je de eerste (of de volgende) stap zetten naar online zichtbaarheid. Met een goede website:

  • Laat je in één oogopslag zien wie je bent en wat je doet
  • Ben je goed vindbaar in zoekmachines
  • Komen je klanten op een eenvoudige en organische manier dáár waar je ze wilt hebben: bij de sales
  • Genereer je meer zichtbaarheid
  • Verkoop je meer

Naast het ontwerpen en bouwen van je website en/of webshop bouw ik ook veel leeromgevingen. Wil je bijvoorbeeld een online training geven? Dat kan eenvoudig toegevoegd worden aan het ontwerp en ik bouw ‘m helemaal voor je uit.

Ik maak al mijn websites in WordPress en webshops in WooCommerce. Dit zijn compatibele platformen die bekend staan om hun gebruiksvriendelijkheid. Het is mijn doel om de website zó te maken en je in dat proces zó mee te nemen, dat je na afloop zelf kleine aanpassingen kunt maken. Zo leer je van mij hoe je een nieuw blog, dienst of product toevoegt en wat je kunt doen om je site up-to-date te houden.

Werk je samen met een developer maar mis je nog iemand die het design voor je kan ontwerpen? Ook dan kan ik je helpen.

v.a  €999,- 

kind words

branding

Huisstijlontwikkeling

Ik ontwerp met veel liefde en creativiteit huisstijlen en logo’s voor startende ondernemers of ondernemers die toe zijn aan een herpositionering van hun merk. Uiteraard kan dit in combinatie met het ontwerpen en bouwen van een volledig nieuwe website.

Wil je echter geen nieuwe site maar wel een frisse nieuwe huisstijl? Dan help ik je graag!

We starten het proces met een Strategie Sessie waarin ik je uithoor over je verhaal en je wensen. Aan de hand daarvan maak ik een brandboard, waarin jouw verhaal visueel wordt. Hier kun je zelf ook ideetjes aan toevoegen!

Na onze sessie ga ik aan de slag met het ontwerpen van jouw huisstijl en/of logo. Er drie correctierondes om feedback te verwerken zodat je aan het eind van het traject een passend ontwerp hebt wat je kunt gaan delen met de wereld.

v.a €350,- 

Latest Work

klik op de afbeelding om het project te bekijken.