all in strategie sessie

NIEUW!

Elke ondernemer weet het: online zichtbaarheid en marketing is belangrijk. De meeste ondernemers hebben alleen geen idee hoe ze “het” moeten doen.

Als jij een ondernemer bent die graag meer wil doen met het online stuk maar geen idee hebt hoe het werkt, is mijn nieuw strategie sessie de sleutel naar online succes. 

Tijdens deze exclusieve sessie werken we vier uur lang (offline of online) 1 op 1 samen aan jouw toekomstige online strategie en aanbod, online marketing blueprint en content strategie.

Ja, je leest het goed. Na de strategie sessie heb je een unieke online strategie waar je gemakkelijk vanuit kan werken aan jouw online marketing blueprint, kan je (visuele) content kan creëren als een pro en weet je hoe je jouw community kan laten converteren door jouw algemene online strategie.  

€500,- 

digital marketing management

Influencer- en e-mail marketing, projectmanagement,  content strategie

Als extern digital marketing manager word ik door middelgrote bedrijven ingehuurd om ze te ondersteunen op het gebied van online zichtbaarheid. Van influencercampagnes tot e-mailmarketing en projectmanagement: mijn kennis en ervaring met Online Marketing kunnen jouw bedrijf weer een stapje verder helpen.

Het is fijn als al jouw communicatie er goed uitziet: het moet herkenbaar zijn en jouw boodschap duidelijk overbrengen! Het omzetten van jouw idee en/of boodschap naar een visueel uitgewerkt product vind ik een super toffe uitdaging. Ik help je dan ook graag bij het vormgeven van allerlei verschillende online en offline producten.  

Hierbij kan het gaan om:

  • Influencercampagnes: welke influencer past bij jouw merk, hoe kun je die benaderen, wat kan deze influencer allemaal voor je bedrijf betekenen? Ik help je een heldere strategie te bepalen en de uitvoering ervan te overzien – van brainstorm tot contact met de gewenste influencer en toezicht op de content creatie.

     

  • E-mailmarketing: het bedenken en opzetten van een e-mailcampagnes wordt vaak onderschat. Toch is dit een van de beste manieren om klanten aan je te binden en je online zichtbaarheid te vergroten. Ik kan je helpen bij het koppelen jouw doelen aan de juiste strategie, het creatieve proces en het overzicht behouden wanneer de campagne eenmaal loopt.

     

  • Projectmanagement: vaak hebben bedrijven wel een idee van wat ze willen bereiken met online marketing campagnes, maar missen ze de expertise om dit zelf uit te voeren. Als externe projectmanager met enorm veel kennis en ervaring op het gebied van online marketing ben ik daarom de schakel tussen de uitvoerende partij (bijvoorbeeld de influencer, copywriter of fotograaf) en het bedrijf. Van meedenken over de strategie tot het uitzetten en overzien van de volledige campagne: ik neem het werk uit handen zodat jij je kunt richten op de dingen waar je echt goed in bent.

     

  • Social Media (Content) Strategie: via social media kun je makkelijk contact leggen met je (potentiële) klant, ze laten zien wat je in huis hebt of ze meer vertellen over wie je bent en wat je doet. Een contentstrategie is daarbij onmisbaar: wat deel je wanneer en hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie bij de juiste personen komt? Ik help je graag bij het uitzetten van een contentstrategie voor je social media kanalen en kan je eventueel ook helpen bij het opmaken en beheren van je feed. Zo neem ik jou het werk uit handen en zorgen we samen voor een geheel kloppend plaatje!  

v.a €999,-

Overlay
Overlay
Overlay
Overlay
Overlay
Sluit Menu

Bedankt voor je inschrijving!

Je ontvangt de bevestigingsmail binnen enkele minuten in je mailbox. Benieuwd naar mijn privacybeleid? Klik dan hier.