Over eline

‘gek op Rotterdam met een uit de hand gelopen Pinterest verslaving’

Al van jongs af aan was ik veel bezig met creativiteit. Ik had een enorme verbeelding en vond het geweldig om dat wat ik bedacht ook waar te maken. Gelukkig kom ik uit een gezin van ondernemers, dus mijn creativiteit werd altijd gestimuleerd. Van films bedenken, opnemen en uitbrengen met vriendinnetjes tot het organiseren van een thuisdiscotheek: als ik iets bedacht dan stopte ik niet tot het was gerealiseerd.

Na mijn middelbare school volgde ik een kappersopleiding, waar ik ontdekte hoe leuk het is om anderen blij te maken met mijn creatieve ideeën. Ik kwam er achter dat het vak toch niet helemaal een match was dus besloot ik na het behalen van mijn diploma dat ik verder wilde leren. Ik heb diverse opleidingen gevolgd waar ik alles leerde over mode, (online) media en conceptontwikkeling. Na mijn studie kwam ik terecht bij een kledingwebshop waar ik een korte periode heb gewerkt. Daarna besloot ik het heft in eigen handen te nemen en opende ik de webshop, On The Wishlist. Deze shop groeide in korte tijd uit naar een goedlopende en druk bezochte webshop.

Van inkooptrips tot de social media kanalen: hier kon ik mijn liefde voor fashion delen met duizenden vrouwen. Nog steeds zie ik het daarnaast als een geweldig experiment op het gebied van online zichtbaarheid en marketing. Ik paste elke dag wel wat aan en kon meteen meten of het werkt. Ik ging samenwerkingen aan met influencers en leefde me helemaal uit op social media om optimale zichtbaarheid te bereiken. Een spiksplinternieuwe webshop neerzetten en er klanten naartoe trekken gebeurt immers niet zomaar!

de start van Elivado

‘Met Elivado help ik vrouwelijke ondernemers op het gebied van online marketing, online zichtbaarheid en online design.’

Toen On The Wishlist eenmaal goed liep, begon ik veel vragen te ontvangen van mede-ondernemers die benieuwd waren naar mijn “geheimen” op het gebied van online zichtbaarheid en marketing. Ik werd steeds vaker ingehuurd voor advies en workshops, gaf trainingen en deelde mijn kennis steeds vaker via social media. Ik kwam erachter dat ik dit geweldig vind om te doen: het ondersteunen van vrouwelijke ondernemers bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. Daarom startte ik Elivado, mijn creatieve (online) uitlaatklep.

Met Elivado kan ik al mijn creativiteit uiten. Ik vind, zoals je misschien al hebt gemerkt, veel onderwerpen leuk en houd ervan om met verschillende projecten tegelijkertijd bezig te zijn. Elivado is mijn creatieve uitlaatklep waarmee ik anderen kan helpen. Het vertalen van jouw offline ideeën, producten en diensten naar een online visitekaartje vind ik echt geweldig om te doen.