"Dank voor de fantastische leeromgeving die je zo pijnloos hebt opgeleverd." - manon meeuwis ⭑
"Je bent en blijft de beste… Zo ontzettend blij weer met deze website." - Jasmijn Vonsee ⭑
"Ik merk het in mijn verkopen, in mijn bereik op de google." - Lore Orbie

Zo zorg voor goede reviews op je website

Geschreven door

Eline van Doorn

Reviews op je website. Een must have voor elke commerciële website. ⁠

Toch kan het zijn dat je het lastig vind om reviews te vragen aan klanten. Daar heb ik sinds twee jaar een manier op gevonden die erg goed werkt. 👀⁠

Namelijk feedback vragen. ⁠

Niet alleen mega waardevol voor de groei van je bedrijf maar zo benader je je klant op een andere manier. Je vraagt namelijk om hulp.⁠


Zo zorg je voor reviews op je website


Maak een feedback formulier waarin je de klant een aantal vragen stelt over de samenwerking. De vragen die je kan stellen:

Hoe kijk je terug op onze samenwerking?Heb je iets gemist tijdens de samenwerking?Hoe vond je alle contact momenten tijdens de samenwerking verlopen?Waar liggen er nog verbeterpunten voor Elivado?


En de laatste vraag:⁠

“Je zou mij ontzettend helpen door een review achter te laten over onze samenwerking.”⁠

Wedden dat je binnen enkele maanden een flink aantal reviews hebt verzameld?

En ja, ik snap dat het lastig is om feedback te vragen aan je klanten. Want wellicht ben je bang om feedback te krijgen die je ego niet fijn vindt. Maar onthoud dat dit er voor zorgt dat je én je business verder kan opbouwen én je meer reviews kan genereren die weer nieuwe klanten (dus omzet) aantrekken.

Wil je meer online automatiseren binnen je bedrijf of heb je een sparringpartner nodig die met je meedenkt over je nieuwe online plannen? Boek dan een eenmalige ask me anything sessie.

Tijdens deze sessie kan je al je vragen stellen over je website, online marketing strategie maar ook over het online ondernemen. Meer informatie over de sessie vind je hier.

Ik ben Eline van Doorn

Strategische creatieveling, extraverte introvert, wonend in Rotterdam met vriend en hond Gijs. Altijd zenuwachtig voor F1 races, gek op eten en designertassen.

gratis gids

7 tips voor een ijzersterke website

Er zijn een aantal onderwerpen waar ik altijd naar kijk om zo de website juist te beoordelen en deze punten deel ik graag met je zodat je daarna aan de slag kan met het optimaliseren of het (laten) maken van een nieuwe website.

gratis e-guide

De 10 meest gemaakte fouten op een zakelijke website

In deze e-guide laat ik je de tien meest gemaakte fouten op een website zien en hoe je ze vandaag nog kan oplossen.