elivado

Samenvatting bestelling tonen
€47.19
Product Subtotaal
Website Bibliotheek  × 1 39.00
Subtotaal 39.00
Belasting 8.19
Totaal 47.19

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Website Bibliotheek  × 1 39.00
Subtotaal 39.00
Belasting 8.19
Totaal 47.19
Lead Magnet - E-mail funnel template

Een e-mail funnel schrijven is voor veel mensen niet hun favoriete bezigheid. No worries want ik heb een e-mail funnel template voor na je lead magnet ontwikkeld die je kan gebruiken als basis tijdens het schrijfproces.

 
9.95 4.95

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, je ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Tutorials & templates voor jouw WordPress website

In de bibliotheek staan meer dan 20 e-guides, mini webinars en templates die jij direct kan implementeren om je website te verbeteren en er maximaal resultaat uit te halen. Zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt!

Zij gingen je voor

"Ondanks dat ik al het eea wist, heb ik bij bijna elk element uit de bibliotheek nog wel iets nieuws gehaald. Echt super waardevol als je net gaat beginnen met het bouwen van je website. Niet alleen technische uitleg, maar ook qua inrichting goede tips. Ben je net als ik al wat verder dan zijn er nog steeds ‘aha’ dingetjes."
Venessa
"Ik heb sinds kort een ticket voor de Elivado bibliotheek en nu ben ik bezig voor de vernieuwing van mijn website! Super waardevol en nuttig, natuurlijk ook weer mooi vormgegeven!"
Laura
Interieur stylist

© 2023 Elivado Consultancy. All rights reserved.