fbpx

Drie Instagram hacks die je direct kan toepassen

Elke fanatieke Instagrammer is nog altijd op zoek naar de beste hacks om zijn of haar account naar een hoger niveau te tillen. Deze week geef ik je de drie gouden Instagram hacks over hoe je de teksten van je posts en bio net even anders kan vormgeven. De onderstaande hacks kan je inzetten voor je zakelijke account maar ook zeker voor je prive account. Zin om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Instagram hacks #1: Centreer je Instagram bio

Vraag jij je ook af hoe sommige accounts hun Instagram bio tekst zo mooi vormgeven? Die vraag wordt verleden tijd! Ik ga je laten zien hoe je gemakkelijk je Instagram bio tekst kan centreren zonder moeilijke trucjes. Volg de onderstaande stappen en trek direct de aandacht van nieuwe bezoekers.

 • Om je Instagram bio te centreren, hoef je alleen maar de ruimte tussen onderstaande pijltjes te kopiëren. Let op: kopieer alleen de ruimte tussen de pijtjes en niet de pijltjes zelf anders voeg je die ook toe aan je biografie  >>⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀<<
 • Ga naar je Instagram pagina op je desktop. Dit kan eventueel ook op je smartphone maar het is makkelijker in te stellen via de web-app op je desktop
 • Log in en klik op de ‘profiel bewerken’ button
 • Ga naar het tekstveld van je bio en plan de ‘lege ruimte’ voor elke regel van je bio. Staat je tekst niet goed in het midden? Verwijder dan een spatie of voeg er juist een toe om je tekst perfect te centreren.

Instagram hacks #2: Lijn je Instagram bio links uit

Naast dat je je Instagram bio gemakkelijk kan centreren, kan je je bio ook links uitlijnen. Dit doe je ook weer in de web app (lekker woord) via je desktop. Het enige verschil met het centreren van je Instagram bio is dat je alleen maar op enter hoeft te drukken. Zo komen de zinnen onder elkaar te staan. Wil je wat emoji’s aan je bio toevoegen? Kopieer ze dan via http://getemoji.com en plak ze in je bio.

Instagram hacks #3: Voeg lege regels toe aan je tekst

Wil je een spatie of een lege regel toevoegen aan de tekst onder je afbeelding of video? Zet je tekst dan eerst in de notitie app van je smartphone en haal je copy daarna door de Instagram Line Break Generator. Zo kan je de tekst van je #instapost net even wat anders vormgeven dan normaal en val je extra op.

BewarenBewaren

3 reacties

 1. Hoi
  Ik schreef deze tekst in men notities op men I phone :
  Voor alle klussen groot & klein in Vlaanderen ⠀

  #afbraak #gyproc #schilderen⠀
  #bezetten #kurkspuiten #crepi⠀
  #schoonmaak #tuinonderhoud #dakwerken⠀
  #elektriciteit #sanitair #tegelwerken⠀

  Samenwerking met @Exclusive-ir ⠀
  voor alle info : sabine@exclusive-ir.com

  Wanneer ik die wil kopiëren in men bio kan ik het niet bewaren, ik heb teveel tekens gebruikt : -119

  Wat nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik ben Eline van Doorn.

Als online designer en strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites & visual identity’s te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Is jouw website klaar voor 2021?

Check het met de webdesign checklist

Laat je gegevens achter en je ontvangt de checklist direct in je e-mailbox.
Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!