Yes, je hebt de gratis website update checklist en video tutorial aangevraagd!

Je ontvangt de checklist binnen enkele minuten in je mailbox maar in de tussentijd heb ik een vraag voor je;

in twee weken zelf een website maken?

Met de Elivado’s WordPress templates, video uitleg en persoonlijke begeleiding is het mogelijk.

hé creatieve ondernemer,

KOMT DIT JE BEKEND VOOR?

Je weet wat de volgende stap is...

Je denkt er al even over na om zelf aan de slag te gaan met jouw nieuwe website maar je mist de kennis en insiders tips die er voor zorgen dat het een ijzersterke website wordt.

Steeds probeer je het opnieuw maar als de twijfel toe slaat, haak je af want je mist een stok achter de deur die er voor zorgt dat je gaat doorpakken.

kind words

"zelf bouwen met een stok achter de deur."

Naast de duidelijke uitleg video’s in de Elivado academy, waren de drie coach calls ook onwijs fijn om vragen te stellen zodat we daarna weer verder konden met de bouw van de website. Lieve Eline, bedankt voor al je hulp, advies en duidelijke uitleg!”

Steffy Roos Du Maine

Founder Mindful & Miljonair

maak kennis met het

design it yourself pakket

Een ijzersterke website zorgt ervoor dat mensen eerder vertrouwen hebben in jouw dienst of product en ze kunnen jouw aanbod beter vinden. Daardoor kun je ze precies de acties laten uitvoeren die jij voor ogen hebt. Denk aan meer downloads, contactaanvragen of directe verkopen. 

Met het Design It Yourself pakket maak je niet alleen een strategische marketing machine van je website, je bouwt dit ook nog eens helemaal zelf. Je weet precies hoe alles werkt en kan dus makkelijk zelf aanpassingen doen zonder externe partijen om hulp te vragen. Met mijn uitleg video’s en persoonlijke begeleiding krijg je concrete tips en inzichten die je direct kan implementeren in het design.

Wat kan je verwachten als je klaar bent?

als je alle stappen hebt doorlopen:

Hoe gaan we dat doen?

Nadat je het pakket hebt besteld in de Elivado shop, krijg je direct toegang tot de leeromgeving met uitleg video’s en het Elementor Template. 

In de leeromgeving staan niet alleen de uitleg video’s maar ook een link naar mijn agenda waar je direct de coach calls kan inplannen.

Met het DIY pakket
krijg je:

Een Elementor template
naar keuze

We hebben drie templates die alle drie strategisch zijn gebouwd. Rose & Mae zijn voor dienstverlenende ondernemers, Grace is voor ondernemers die online producten verkopen.

12 uitgebreide uitleg modules (30 korte uitleg video's)

Over het importeren van het template, het doorvoeren van jouw huisstijl, het aanpassen van de templates en het maken van een strategisch plan voor je website zodat je dit kan implementeren.

Drie coach calls van 30 minuten

Waar in je al je vragen kan stellen over de bouw, strategie en marketing van jouw nieuwe website. Daarnaast doen wij de final check zodat je zeker weet dat alles klopt.

Toegang tot de Elivado Bibliotheek 

Vol handige tutorials, informatieve e-guides en CSS hacks die er voor zorgen dat jij het uiterste uit jouw zakelijke website blijft halen zonder dat het een verplichting wordt.

zo werkt het:

01

Je rekent het Design It Yourself pakket af in de Elivado shop en krijgt daarna direct toegang tot de Elivado Academy

02

Nadat je de logingegevens hebt ontvangen, kan je gelijk aan de slag met de video’s en het template naar keuze

03

Je kan op elk moment een coaching call inplannen via de online agenda tool. Je hebt in totaal recht op drie coaching calls

04

Tijdens de laatste coaching call, doen we samen de final check zodat je zeker weet dat alles goed staat ingesteld

kind words

"Ik zocht een expert met wie ik kon sparren"

Ik wilde mijn site graag zelf bouwen, maar ik was op zoek een expert aan wie ik vragen kon stellen als ik ergens tegen aanliep. Daarnaast ben ik ontzettend fan van alle websites die Elivado maakt dus hoe fijn is het dat ik deze twee elementen heb kunnen combineren met het DIY pakket. 

Merel van der Veen

Style of living

de templates

We hebben drie templates die alle drie strategisch zijn gebouwd. Rose & Mae zijn voor dienstverlenende ondernemers, Grace is voor ondernemers die online producten verkopen.

12 templates

Mae

Een template wat perfect is voor dienstverlenende ondernemers die graag digitale producten willen verkopen. Zoals een masterclass of online webinar. Klik op de afbeeldingen om het template te bekijken.

12 templates

rose

Een template wat perfect is voor dienstverlenende ondernemers die graag digitale producten willen verkopen. Zoals een masterclass of online webinar. Klik op de afbeeldingen om het template te bekijken.

12 templates

grace

Een template wat perfect is voor ondernemers die graag online fysieke producten willen verkopen. Zoals sieraden, beauty producten of fashion items.

de modules

01

Uitleg over de video modules, het boeken van de coaching calls en het template

02

WordPress installeren, Elementor licentie regelen en content voorbereiden

03

Astra Theme, WooCommerce, Elementor en overige plugins installeren

04

De instellingen van
WordPress, WooCommerce, Elementor en overige plugins

05

Pagina’s aanmaken en menu samenstellen

06

De huisstijl
implementeren

07

Templates uploaden
en installeren

08

Templates aanpassen naar
eigen huisstijl en content

09

SEO & Google Analytics
instellen

10

Veilig updaten
& onderhoud

11

Bonus: Het maken van een ijzersterke salespage

12

Afronding van video modules en inplannen final coaching call 

kind words

"Dankzij het DIY pakket heb ik zelf een mooie en professionele website kunnen maken!"

Daarnaast kan ik in de toekomst zelf aanpassingen doen, wat ik een groot pluspunt vind van het DIY pakket. Ik ben erg blij dat ik de cursus heb gevolgd. Duidelijke modules en fijne coach calls die me verder op weg hielpen bij zaken waar ik tegen aan liep. Een aanrader dus voor als je het leuk vindt om zelf een website te bouwen aan de hand van een fijn template.

Tessa Bergsma

Interieur ontwerper

investering

Wil jij vandaag nog aan de slag gaan met jouw nieuwe website? Wacht dan niet langer en reken direct af.

€495,- exclusief btw

Twijfel je nog?

Wat als ik je vertel dat ik ooit ook zonder enige ervaring zelf mijn website heb gebouwd?

Ik ben er voor jou als sparringpartner en stok achter de deur. Al je vragen kan je tijdens de coaching calls aan mij stellen en mocht je er echt niet uit komen, nemen wij een aantal to do’s van je over tijdens de laatste check.

Wat kan je verwachten als je klaar bent?

als je alle stappen hebt doorlopen:

Hi, ik ben eline

Strategische creatieveling, extraverte introvert, wonend in Rotterdam met vriend en hond Gijs. Altijd zenuwachtig voor F1 races, gek op eten en designertassen.

Na mijn studie concept, media & fashion styling, ben ik direct gaan ondernemen.

Ik startte mijn eigen kleding webshop en na een aantal jaar lanceerde ik het mediabureau Elivado. In het verleden heb ik samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.

Als online designer en strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites & visual identity’s te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie

F.A.Q

Er komen vanuit Elivado geen extra kosten om de hoek kijken nadat je het pakket hebt aangeschaft. Wel is het zo dat je een Elementor Pro licentie moet aanschaffen op www.elementor.com.

De templates bestaan uit:

 • Een homepage
 • Een aboutpage
 • Een servicespage
 • Een contactpage
 • Een header
 • Een footer
 • Een 404 errorpage
 • Een mobiel menu template
 • Een shoppage
 • Een productpage


Wat heb je nodig?

 • Een domein wat draait met het CMS systeem WordPress.org
 • Het gratis thema Astra
 • Elementor Pro

 

Mocht je gebruik willen maken van de shoppagina’s, is het noodzakelijk dat je de plugin WooCommerce hebt geïnstalleerd. 

Ja zeker.  Je kan in de visual builder van Elementor zelf fonts, kleuren en iconen uploaden en daarna de templates volledig omzetten naar de huisstijl van je bedrijf. 

Ja. Alle blogs en media blijft beschikbaar op je website zolang je op hetzelfde domein blijft werken en niet de database vervangt.

Ja zeker! Het template Grace is perfect voor ondernemers die graag online fysieke producten willen verkopen. Zoals sieraden, beauty producten of fashion items.

Ja zeker. Tijdens de drie coaching calls kan je al je vragen stellen. Mocht je er echt niet uit komen, kan je altijd een WhatsApp bericht sturen zodat we met je mee kunnen kijken.

Nee. Doordat je gebruik maakt van de visual builder Elementor, heb je geen kennis van code nodig om met de templates aan de slag te gaan.

Wel is het belangrijk dat je kennis hebt van het CMS systeem WordPress en Woocommerce.

 

Helaas niet. Omdat de templates door de koper direct worden aangepast, kunnen we geen garantie garanderen. Mocht je tijdens het installeren een technisch probleem hebben, kan je ons altijd een bericht sturen zodat we met je mee kunnen kijken.

Ready?

Wil jij vandaag nog aan de slag gaan met jouw nieuwe website? Wacht dan niet langer en reken direct af.

€495,- exclusief btw