fbpx

Twee dingen die je moet weten over de masterclass “Van onzichtbare concurrent naar go to expert in jouw vakgebied”

Op maandag 29 juni om 19:00 geef ik voor het eerst een groepsmasterclass. Tijdens de masterclass “Van onzichtbare concurrent naar go to expert in jouw vakgebied” geef ik je alle tips & tools die er voor zorgen dat je jezelf gaat positioneren als go to expert. Door de interactieve training pas je alle informatie direct toe in jouw personal branding strategie waardoor je nog op dezelfde dag direct kan doorpakken.

In dit blog leg ik je uit waarom ik besloten heb om de masterclass te houden, wat je kan verwachten en wat je moet weten als je een ticket wilt bestellen.

Waarom een masterclass in groepsverband?

Wellicht zal je je wel afvragen waarom ik een masterclass in groepsverband ga geven. Zoals je weet vind ik persoonlijk contact ontzettend belangrijk dus ik snap dat je dit misschien wel een bijzondere switch vind.

Een aantal weken geleden vroeg ik aan de leden van mijn Facebookgroep waar ze momenteel tegen aan lopen binnen hun onderneming en daar kwam uit dat sommige ondernemers het lastig vinden om zich te positioneren als go to expert in hun branche. Zo is de masterclass dus ontstaan.

Wat ga je leren tijdens de masterclass?

De masterclass staat echt voor kennis en waarden leveren. Ik vind trainingen waar daarna altijd nog een aanbod aanzit zelf bloed irritant dus daarom is het ook een betaalde masterclass waarbij je echt aan de slag gaat met de kennis en opdrachten.

Je gaat leren hoe:

  • …hoe je jouw expertise in één alinea kan pitchen
  • ..hoe jij jouw doelgroep beter kan begrijpen als expert
  • …hoe jij jouw personal branding manifest kan maken
  • …wat de Speak Up methode is en hoe je dit kan inzetten voor jouw personal branding strategie
  • ..hoe je jouw online zichtbaarheid snel kan vergroten zonder dat je een groot aantal volgers moet hebben

Ik kan niet wachten tot 29 juni! Wil jij meer informatie of je ticket bestellen? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Elivado is er voor ondernemers die willen groeien, willen scoren, impact willen maken met een ijzersterk merk. Voor die ondernemers bouwen we strategieën, campagnes, nieuwe websites, (social media) content en meer.

Ik ben Eline van Doorn. Als online strateeg en designer help ik ondernemers die vanuit een passie hun bedrijf zijn gestart en het verlangen hebben om hun business te voorzien van een ijzersterke (online) fundering. Daarnaast ontwikkelen mijn team en ik websites & visual identity’s voor bedrijven die toe zijn aan een vernieuwde look and feel.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

You might like this..

Bedankt voor je inschrijving

Je staat nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief en ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging in je mail.

Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!