gratis gids

7 tips waar een goede website aan moet voldoen

Een mooi design alleen levert géén klanten op via je website. Wil jij ontdekken waar een website die betalende klanten aantrekt aan moet voldoen? Download mijn gratis gids en ga direct met de tips aan de slag.

tijd voor een nieuwe website?

Of je nu zelf aan de slag wil met de bouw van jouw nieuwe website of een nieuwe website wil laten bouwen door een deskundige partij; wij helpen je graag!

vanaf €495,-

01

zelf website bouwen

Met deze cursus bouw je niet alleen zelf jouw nieuwe website, je leert ook hoe je van jouw nieuwe website een strategische marketing machine maakt.

Met mijn uitleg video’s en persoonlijke begeleiding krijg je concrete tips en inzichten die je direct kan implementeren in het design.

vanaf €1800,-

02

WEBSITE LATEN BOUWEN

Een Instagrammable design is leuk maar je wil natuurlijk ook een zakelijke website die leidt tot meer aanvragen en bestellingen.

Wil jij voor jouw onderneming een website laten maken die converteert? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

kind words

reviews

gratis gids

7 tips waar een goede website aan moet voldoen

Waar moet een goede website aan voldoen?

Er zijn een aantal onderwerpen waar ik altijd naar kijk om zo de website juist te beoordelen en deze punten deel ik graag met je zodat je daarna aan de slag kan met het optimaliseren of het (laten) maken van een nieuwe website.

ELI(NE) VA(N) DO(ORN)

IK BEN ELINE,

Als online designer en strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie.

Na mijn studie concept, media & fashion styling, ben ik direct gaan ondernemen.

Ik startte mijn eigen kleding webshop en na een aantal jaar lanceerde ik het mediabureau Elivado. In het verleden heb ik samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.