gratis gids

7 tips waar een goede website aan moet voldoen

Een mooi design alleen levert géén klanten op via je website. Wil jij ontdekken waar een website die betalende klanten aantrekt aan moet voldoen? Download mijn gratis gids en ga direct met de tips aan de slag.

vier redenen waarom jouw huidige website nog geen klanten oplevert:

01

je website is slecht opgebouwd

Misschien word je goed gevonden in Google of krijg je veel verkeer via Instagram, maar haakt je bezoeker af doordat je website slecht in elkaar zit. Dit heeft te maken met de functionaliteit van je website.

02

Je zet niet voldoende aan tot actie

Website bezoekers willen weten wat ze moeten doen. Wacht niet af totdat je bezoeker zelf in je menu op ‘contact’ klikt of moet zoeken naar je diensten, maar help je bezoeker dit te doen.

03

je hebt geen website strategie

Je website is het digitale hart van je bedrijf en is dus een verlengstuk van je marketing strategie. Als je dit nog niet hebt, is het tijd om terug te gaan naar de basis namelijk; wat is het doel van je website?

04

Je spreekt je doelgroep niet aan

Voor een website die klanten moet gaan opleveren is het belangrijk dat jouw bezoeker direct weet dat jouw website voor hem of haar bedoeld is. Herkent jouw bezoeker zich niet, dan ben je ‘m kwijt.

gratis gids

7 tips waar een goede website aan moet voldoen

Waar moet een goede website aan voldoen?

Er zijn een aantal onderwerpen waar ik altijd naar kijk om zo de website juist te beoordelen en deze punten deel ik graag met je zodat je daarna aan de slag kan met het optimaliseren of het (laten) maken van een nieuwe website.

kind words

reviews