gratis e-guide

De 10 meest gemaakte fouten op een zakelijke website

Er zijn miljoenen zakelijke websites. Maar als het gaat om de meest gemaakte fouten op zakelijke websites zijn er tien die ik voortdurend voorbij zie komen en jouw site heeft er waarschijnlijk minstens één.

Maar het goede nieuws is dat ze allemaal kunnen worden opgelost en in deze e-guide laat ik je de tien meest gemaakte fouten op een zakelijke website zien en hoe je ze vandaag nog kan oplossen. 

Met het downloaden van de e-guide geef je akkoord om je in te laten schrijven op mijn e-mail lijst. Je kunt je altijd uitschrijven.
Check onze privacy verklaring voor meer informatie.

Met deze e-guide:

01

kom je er achter wat de blinde vlekken van jouw zakelijke website zijn

02

weet je welke oplossingen je moet implementeren om jouw website op de juiste manier te optimaliseren

03

Maak je van een online stoffig "visitekaartje" een website die de juiste website bezoeker aantrekt

ELI(NE) VA(N) DO(ORN)

Ik ben Eline,

Als webdesigner en technisch marketing strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites, webshops, leeromgevingen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie.

Na mijn studie concept, media & fashion styling, ben ik direct gaan ondernemen.

Ik startte mijn eigen kleding webshop en na een aantal jaar lanceerde ik het mediabureau Elivado. In het verleden heb ik samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.