gratis e-guide

Dit zijn de grootste fouten die je kan maken met Elementor op je website

Er zijn miljoenen zakelijke websites die gemaakt worden met de visual builder Elementor. Ook wij gebruiken Elementor (Pro) veel voor onze klanten zodat ze na oplevering van onze websites en leeromgeving zonder technische kennis makkelijk aan hun website kunnen blijven werken.

Maar als het gaat om de meest gemaakte fouten met Elementor zijn er 8 die ik voortdurend voorbij zie komen terwijl veel mensen niet eens doorhebben wat ze precies fout doen.

Maar het goede nieuws is dat ze allemaal kunnen worden opgelost en in deze e-guide laat ik je de 8 meest gemaakte fouten met Elementor zien en hoe je ze makkelijk kan oplossen.

Met het downloaden van de e-guide geef je akkoord om je in te laten schrijven op mijn e-mail lijst. Je kunt je altijd uitschrijven.
Check onze privacy verklaring voor meer informatie.

ELI(NE) VA(N) DO(ORN)

Ik ben Eline,

Als webdesigner en technisch marketing strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites, webshops, leeromgevingen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie.

Daarnaast geef ik diverse online trainingen, masterclasses en cursussen die jou helpen om meer uit jouw zakelijke website en workflows te halen.

Na mijn studie concept, media & fashion styling, ben ik direct gaan ondernemen. Ik startte mijn eigen kleding webshop en na een aantal jaar lanceerde ik het mediabureau Elivado. In het verleden heb ik samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.