winter 2024

wealthy webdesigner

Membership

Ontvang alle kennis en tools die je nodig hebt om van jouw bedrijf een wealthy webdesign business te maken

Wil jij als (beginnend) webdesigner van jouw bedrijf een online business maken met een constante stroom aan aanvragen, blije klanten en een stabiele cashflow waar je ook nog eens goed van kan leven op jouw voorwaarden?

In het Wealthy Webdesigner Membership deel ik alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle webdesign business.

webdesign mentor / senior webdesigner

IK BEN ELINE,

Mijn eerste website bouwde ik voor 500,- euro in de btw en hield ik na genoeg niks over onderaan de eindstreep. Kortom; ik was eerder een vrijwilligers instantie dan een serieus bedrijf.

En nu 10 jaar later, na heel veel fuck ups, bijleren, vallen en weer opstaan, run ik een succesvolle webdesign business waarbij ik een consistente stroom aan goedbetalende klanten heb, 90% van alle aanvragen ook daadwerkelijk klant wordt en ik door de consistente cashflow binnen mijn bedrijf, mijn droomleven kan leven op mijn voorwaarden zonder concessies. 

En dat is precies de reden waarom ik binnenkort het wealthy webdesigner membership lanceer.

Een membership waar ik als webdesign mentor al mijn kennis, tools, fuck ups en learnings in deel die er voor gaan zorgen dat jij als webdesigner een succesvol bedrijf kan opzetten op jouw voorwaarden met een consistente stroom aan inkomsten.

GET on the LIST

Meld je nu vrijblijvend aan voor de wachtlijst en je ontvangt als eerste een bericht als er meer bekend is.

Met het aanmelden geef je akkoord om je in te laten schrijven op mijn e-mail lijst. Je kunt je altijd uitschrijven. Check onze privacy verklaring voor meer informatie.