"Dank voor de fantastische leeromgeving die je zo pijnloos hebt opgeleverd." - manon meeuwis ⭑
"Je bent en blijft de beste… Zo ontzettend blij weer met deze website." - Jasmijn Vonsee ⭑
"Ik merk het in mijn verkopen, in mijn bereik op de google." - Lore Orbie

software & systemen

Favoriete TOOLS

Als online website / digital workflow nerd maak ik gebruik van een aantal vaste systemen die het leven van een ondernemer een stuk makkelijker maken. Op deze pagina deel ik mijn all time favoriete tools.

01. Moneybird

Sinds ik Moneybird gebruik, vind ik de admin van Elivado leuk om te doen. Het is niet alleen een makkelijk programma om te gebruiken maar ook door de koppelingen met bijvoorbeeld Mollie scheelt het ook veel tijd!

02. Elementor Pro

Zoals je misschien wel weet bouwen we alle websites van onze klanten met de visual builder Elementor Pro. Zo kunnen onze klanten makkelijker pagina’s aanpassen, blogposts toevoegen en aan hun website blijven werken zonder enige technische kennis.

03. MailBlue

MailBlue is voor Elivado echt een onmisbaar programma. Met dit e-mail marketing programma genereer ik niet alleen nieuwe leads maar kan ik een groot deel van mijn ‘standaard’ e-mail communicatie automatiseren waardoor ik minder tijd kwijt ben aan mijn mail.

04. Cartflows

Ben jij een kennisondernemer en wil jij digitaal jouw trainingen, masterclasses en e-books verkopen? Dan is Cartflows een must voor jouw website. Met Cartflows kan je per kennisproduct een unieke product-, afreken- en bedanktpagina maken. Aan pagina’s kan je kassakoopjes toevoegen maar ook andere orderbumps om jouw omzet te verhogen. 

05. WP Fusion

Heb je een leeromgeving en wil je o.b.v. bepaalde acties jouw cursisten aanbiedingen sturen of toegang geven tot bepaalde onderdelen van je leeromgeving? Dan is WP Fusion dé no-code oplossing die er voor zorgt dat je jouw favoriete systemen kan koppelen met je WordPress leeromgeving.

06. Trello

Zonder Trello zijn we bij Elivado nergens. Niet staan alle tijdlijnen van lopende samenwerkingen hier genoteerd, ook hebben we een bord met de jaarplanning van Elivado en is de online marketing kalender op Trello te vinden. 

07. Kinsta Hosting

Een goede en betrouwbare hostingpartij is een must als jij het uiterste uit jouw zakelijke website wil gaan halen. Al mijn klanten adviseer ik daarom om naar Kinsta over te stappen met hun hosting. Kinsta is in mijn ogen dé hosting partij voor kennisondernemers die hun programma’s, cursussen en online producten in grote volumes willen verkopen. Kinsta zorgt voor een veilige omgeving die er nooit zomaar uit zal klappen als je te veel bezoekers op je website of in je leeromgeving krijgt.

08. Involve.me

Wil jij een quiz inzetten om meer leads te genereren? Dan is de software van Involve.me een musthave. Niet alleen kan je uit verschillende soorten quiz formats kiezen, ook kan je makkelijk een koppeling maken met bijvoorbeeld je e-mailmarketing- of CRM systeem.

gratis e-guide

De 10 meest gemaakte fouten op een zakelijke website

In deze e-guide laat ik je de tien meest gemaakte fouten op een website zien en hoe je ze vandaag nog kan oplossen.