software & systemen

Favoriete TOOLS

Als online website / digital workflow nerd maak ik gebruik van een aantal vaste systemen die het leven van een ondernemer een stuk makkelijker maken. Op deze pagina deel ik mijn all time favoriete tools.

01. Moneybird

Sinds ik Moneybird gebruik, vind ik de admin van Elivado leuk om te doen. Het is niet alleen een makkelijk programma om te gebruiken maar ook door de koppelingen met bijvoorbeeld Mollie scheelt het ook veel tijd!

02. Elementor Pro

Zoals je misschien wel weet bouwen we alle websites van onze klanten met de visual builder Elementor Pro. Zo kunnen onze klanten makkelijker pagina’s aanpassen, blogposts toevoegen en aan hun website blijven werken zonder enige technische kennis.

03. MailBlue

MailBlue is voor Elivado echt een onmisbaar programma. Met dit e-mail marketing programma genereer ik niet alleen nieuwe leads maar kan ik een groot deel van mijn ‘standaard’ e-mail communicatie automatiseren waardoor ik minder tijd kwijt ben aan mijn mail.

04. Plug & Pay

Ben jij een kennisondernemer en wil jij digitaal jouw trainingen, masterclasses en e-books verkopen? Dan is Plug & Pay een must voor jouw online business. Met Plug & Pay kan je per kennisproduct een unieke product-, afreken- en bedanktpagina maken. Aan pagina’s kan je kassakoopjes toevoegen maar ook andere orderbumps om jouw omzet te verhogen. 

05. WP Fusion

Heb je een leeromgeving en wil je o.b.v. bepaalde acties jouw cursisten aanbiedingen sturen of toegang geven tot bepaalde onderdelen van je leeromgeving? Dan is WP Fusion dé no-code oplossing die er voor zorgt dat je jouw favoriete systemen kan koppelen met je WordPress leeromgeving.

06. Trello

Zonder Trello zijn we bij Elivado nergens. Niet staan alle tijdlijnen van lopende samenwerkingen hier genoteerd, ook hebben we een bord met de jaarplanning van Elivado en is de online marketing kalender op Trello te vinden. 

07. Heijsen Hosting

Een goede en betrouwbare hostingpartij is een must als jij het uiterste uit jouw zakelijke website wil gaan halen. Al mijn klanten adviseer ik daarom om naar Raoul van Heijsen Hosting over te stappen met hun hosting. Heijsen Hosting is in mijn ogen dé hosting partij voor kennisondernemers die hun programma’s, cursussen en online producten in grote volumes willen verkopen. Raoul en zijn team zorgen voor een veilige omgeving die er nooit zomaar uit zal klappen als je te veel bezoekers op je website of in je leeromgeving krijgt.

08. Elementor Image Optimalisation

Goed beeldmateriaal is ontzettend belangrijk voor een converterende website maar een snelle website natuurlijk ook. Daarom gebruiken wij de Elementor Image Optimalisation tool van Elementor voor het comprimeren, aanpassen en verkleinen van de afbeeldingen op onze websites.

09. Element Pack – Elementor addon

Soms hebben onze klanten specifieke wensen die niet met Elementor gebouwd kunnen worden maar wel makkelijk aan te passen moeten zijn door de klant. Als dit het geval is, maken we gebruik van de nummer 1 Elementor addon: Element Pack. Een plugin vol handige Elementor Widgets en tools die er voor zorgen dat je nog meer uit je Elementor website kunt halen.

gratis e-guide

Dit zijn de grootste fouten die je kan maken met Elementor op je website

In deze e-guide laat ik je de acht meest gemaakte fouten met Elementor zien en hoe je ze vandaag nog kan oplossen.