eline's favoriete tools

software & systemen

Regelmatig krijg ik vragen over welke tools we bij Elivado gebruiken. Om het voor jullie en voor ons makkelijker te maken, delen we op deze pagina al onze favoriete tools.

De links van de buttons zijn affiliate links. Dit betekent dat als je net zo enthousiast bent als wij en ook van een (betaalde) tool gebruik gaat maken, wij een kleine vergoeding krijgen van het bedrijf.

Moneybird

Sinds ik Moneybird gebruik, vind ik de admin van Elivado leuk om te doen. Het is niet alleen een makkelijk programma om te gebruiken maar ook door de koppelingen met bijvoorbeeld Mollie scheelt het ook veel tijd!

Elementor Pro

Zoals je misschien wel weet bouwen we alle websites van onze klanten met de visual builder Elementor Pro. Zo kunnen onze klanten makkelijker pagina’s aanpassen, blogposts toevoegen en aan hun website blijven werken zonder enige technische kennis.

MailBlue

MailBlue is voor Elivado echt een onmisbaar programma. Met dit e-mail marketing programma genereer ik niet alleen nieuwe leads maar kan ik een groot deel van mijn ‘standaard’ e-mail communicatie automatiseren waardoor ik minder tijd kwijt ben aan mijn mail.

trello

Zonder Trello zijn we bij Elivado nergens. Niet staan alle tijdlijnen van lopende samenwerkingen hier genoteerd, ook hebben we een bord met de jaarplanning van Elivado en is de online marketing kalender op Trello te vinden. 

involve.me

Wil jij een quiz inzetten om meer leads te genereren? Dan is de software van Involve.me een musthave. Niet alleen kan je uit verschillende soorten quiz formats kiezen, ook kan je makkelijk een koppeling maken met bijvoorbeeld je e-mailmarketing- of CRM systeem.