strategie, techniek en design ⁠

websites, leeromgevingen en webshops

We zeggen het wel vaker; een website zonder strategie is een hobby project. De websites, webshops en leeromgevingen die wij bouwen gaan verder dan een instagrammable design. We ontwikkelen websites die leiden tot meer aanvragen en bestellingen. 

review:

"Op de eerste pagina van Google."

“Eline weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Niet zomaar ’effe een website’ in elkaar zetten, maar ze gaat ook echt de diepte in met je. Ze maakte voor mij een site die ík mooi vind en die bij mij past, maar belangrijker nog: ze heeft een site gemaakt die nog beter in de smaak valt bij mijn (potentiële) klanten want ik sta zonder te adverteren op de eerste pagina van Google waardoor mensen nog sneller op mijn website terecht komen.”

Lieke Kuijper

grafisch ontwerper

STRATEGIE, TECHNIEK & DESIGN

Strategie

We kijken verder dan een gelikt design. We zoomen in op je doelgroep en je toekomstige website bezoeker zodat we op basis van hun verlangen, jouw aanbod en doelstelling een ijzersterke website kunnen ontwikkelen.

techniek

Op basis van de strategie kiezen we de techniek van de website uit. Alle websites worden gemaakt in het CMS systeem WordPress en webshops in WooCommerce icm met de visual builder van Elementor.

design

Als de techniek is gekozen, gaan we aan de slag met het design van de website. We ontwerpen vanuit de ogen van de websitebezoeker. Daarom is gebruikerservaring een zeer belangrijk onderdeel van dit proces.

WERKWIJZE

Nadat we de offerte getekend retour van je hebben ontvangen, plannen we een digitale website strategie sessie in. We zoomen tijdens de website strategie sessie en check-in calls, in op je doelgroep en je toekomstige website bezoeker zodat we op basis van hun verlangen, jouw aanbod en doelstelling een ijzersterke website kunnen ontwikkelen.

Alle websites worden op maat gemaakt in het CMS systeem WordPress, webshops met WooCommerce en leeromgevingen met Learndash icm met de visual builder van Elementor. Dit is een drag and drop systeem zodat je na oplevering van de website zonder enige technische kennis kan blijven werken aan jouw nieuwe website. 

Daarnaast ontvang je van ons een checklist met alle punten die je bij ons moet aanleveren en bepalen we samen de tijdlijn en deadlines voor onze samenwerking. We proberen binnen drie maanden nadat we zijn gestart met de bouw, de website te lanceren. Dit gaat altijd in overleg met de klant.

review:

"De website ziet er niet alleen top uit, maar werkt ook perfect."

“Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking! De website ziet er niet alleen top uit, maar werkt ook perfect. Geen enkele technische uitdaging is Eline teveel. Naast dat ze technisch heel goed is, verliest ze het commerciële gedeelte ook zeker niet uit het oog. Er zit een goede strategie achter, dat is iets wat ik bij veel andere vaak mis. Ik ben heel blij dat ik gebruik heb kunnen maken van Eline haar expertise en kijk uit naar onze verdere samenwerking!”

Juliëtte Molleja

designer stories

deadlines gehaald
0 +
websites gebouwd
0 +
websites verhuisd
0 +

Zij gingen je voor

Wij werken met de diamanten uit de branche. Of je nu een webshop hebt in vintage designertassen, de owner van een talent agency bent of jouw kennis online deelt als coach; zolang jij met een ijzersterk verhaal opvalt in jouw branche, ben jij onze ideale klant.

The Happy Financial

bekijk meer

Your Marketing Minds

bekijk meer

Open Boek

bekijk meer

Design proces

Na de eerste website strategie sessie, ga je zelf een Pinterest moodboard maken waar je de visie, de uitstraling en de waarden van je bedrijf gaat visualiseren aan de hand van beelden.

Dit zijn niet alleen voorbeelden van designs die je aanspreken maar ook kleuren paletten, sfeerbeelden en lettertypes.

Dit moodboard wordt de basis van het design van de nieuwe website. Aan de hand van het moodboard, gaan wij alle elementen, die als een rode draad terugkomen, verwerken in een compleet nieuw ontwerp.

In totaal zijn er twee correctie ronden. Een eerste grote ronde waar een grote correctie mogelijk is en een kleine ronde voor de finishing touch.

ELIVADO academy

Nadat we jouw nieuwe website, leeromgeving of webshop hebben opgeleverd, krijg je toegang tot Elivado Academy. In deze besloten leeromgeving vind je waardevolle content die er voor zorgt dat jij het optimale uit jouw website gaat halen. In de academy vind je ook ons support systeem waar je vragen kan stellen én voegen we regelmatig nieuwe content toe.

Video afspelen

review:

"Ik merk het in mijn verkopen én in mijn plezier om aan mijn webshop te werken."

 “Eline wist mij te overtuigen in 5 minuten. Haar manier van werken, haar vakkennis, haar mogelijkheid om direct te begrijpen welke richting je uit wilt met je website,… Heerlijk! Het eindresultaat is top en mijn klanten zijn enorm tevreden over de vernieuwde webshop! Ik merk het in mijn verkopen én in mijn plezier om backstage in een geordende webshop te werken. Dankjewel, Eline. YOU GO GIRL!”

Lore Orbie

Montie Shop

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een samenwerking met Elivado is niet een standaard samenwerking met een web / marketing bureau. Wij gaan een stap verder dan de standaard communicatie, check-in momenten en deadlines.

Ik ben er voor jou als persoonlijke sparringpartner en business motivator als het even tegen zit, maar ook juist tijdens de highlights in de voorbereiding van de ontwikkeling van de nieuwe website, strategie en workflows.

01

een uniek design met een kloppende strategie

Een compleet nieuwe website met een uniek design en een website marketing strategie waar je aan kan blijven bouwen.

02

meer workflows die tijd en energie besparen

Meer geautomatiseerde digitale workflows binnen je online systemen zodat je meer tijd over hebt die nog belangrijker zijn binnen je bedrijf.

03

Een kritische maar eerlijke sparringpartner

Eerlijk advies wat bijdraagt aan het doel wat jij voor ogen hebt. (Ook al wil je dat misschien op dat moment niet horen ;-)) Als sparringpartner zijn we er voor jou tijdens het hele proces.

04

persoonlijk en snel online contact

Snel en persoonlijk contact via WhatsApp, e-mail & Whereby met recht op één check-in call per maand tot aan de lancering van de website.

review:

"Eline, je bent een rockster."

“Mijn hele team is fan van je. Superblij met onze samenwerking. Dank voor de fantastische leeromgeving die je zo pijnloos hebt opgeleverd.”

Manon Meeuwis

The style shrink

de investering

Transparante communicatie is voor Elivado key. Daarom werken we met pakketten als basis die in overleg uitgebreid worden met een aantal add-ons zoals een tweetalige website, een intergratie van je agenda of formulieren met betaalfunctie. Na onze kennismaking ontvang je een gedetailleerde offerte.

Informatieve
website

2995,-

exclusief btw / vanaf prijs

kennis webshop of omgeving

3495,-

exclusief btw / vanaf prijs

retail
webshop

3995,-

exclusief btw / vanaf prijs

review:

"Ze heeft mijn idee precies vertaald naar het platform wat ik voor ogen had."

“Eline is echt een vakvrouw. Ze heeft mijn idee precies vertaald naar het platform wat ik voor ogen had. Het juiste gevoel overbrengen met een site, zo knap! Dank voor de fijne en snelle samenwerking. Zowel voor m’n eigen platform als op de sites met klanten. Blij met jou!”

Celine Verhoef

Founder zakenmama

Extra add-ons

Bij Elivado kijken we verder dan een “standaard” website. Daarom is het mogelijk om extra add-on toe te voegen aan onze samenwerking.

01

E-mailmarketing upgrade / lead magnet kickstart package

Als je nog geen gebruik maakt van een e-mailmarketing systeem, is het mogelijk om dit volledig door ons in te laten richten met bijvoorbeeld het opzetten van een e-mail lead magnet funnel.

Let op: Elivado ontwikkelt alleen de techniek en de vormgeving en is niet verantwoordelijk voor de teksten van de mails.

02

E-learning in-house tracking / upsell package

Hoe zorg je er voor dat je cursisten daadwerkelijk jouw online cursus afmaken en je andere online producten aanschaffen binnen je online academy? 

Met het in-house tracking pakket, maken wij alle technische koppelingen zodat je gericht e-mails kan sturen naar je deelnemers binnen je leeromgeving.

03

Private business mentoring

Uit ervaring weet ik dat een zakelijke website alles te maken heeft met je aanbod wat vaak ook veranderd tijdens dit proces.

Daarom is het mogelijk om een extra business mentoring sessie te boeken waarin we gaan inzoomen op je online aanbod en de mogelijkheden die er voor jouw business zijn.

"Een zakelijke website zonder strategie, is een hobby project."

Sophie Makker

bekijk meer

Manouk Voermans

bekijk meer

House of Are

bekijk meer

Atelier Coenen

bekijk meer

Petra de Bruijn

bekijk meer

Thalytha Naomy

bekijk meer

review:

"Zo'n een fijn gevoel dat echt al mijn wensen mogelijk waren."

“Ik ben nog steeds zo ontzettend dankbaar dat ik jou heb gevonden, je voelde precies aan wat ik voor ogen had en het gaf zo een fijn gevoel dat echt al mijn wensen mogelijk waren en je letterlijk 24/7 voor me klaarstond als ik last minute nog met aanpassingen kwam.”

Jasmijn Vonsee

Studio norma

faq

Staat je vraag er niet tussen? Boek een vrijblijvende kennismaking en ik beantwoord je vragen graag in een persoonlijk gesprek.
Kan ik in termijnen betalen?
Je betaald bij Elivado altijd in twee termijnen. Bij oplevering van de website of webshop moet 100% van de offerte zijn voldaan.
Regelen jullie ook de hosting?
We bieden bij Elivado geen hostingpakketten aan. Voor de hosting van je website en email ben je dus zelf verantwoordelijk.  Wel geven we altijd een hosting advies zodat we zeker weten dat je website snel en veilig blijft. 
Moet ik verplicht een onderhoud abonnement afnemen?

Nee. Klinkt raar he uit de mond van een designer / strateeg?

⁠Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat jij blijft werken aan jouw website nadat de website door ons is opgeleverd. Dit probeer ik aan te wakkeren door de video’s in de Elivado Academy en andere extra’s want een website is nooit af. ⁠Mocht je het onderhoud uit handen willen geven, kan dat altijd in overleg vanaf €250,- per maand.

Wanneer kan mijn nieuwe website online staan?

We proberen altijd binnen drie maanden nadat we zijn gestart met de bouw, de website over te zetten naar het gewenste domein. 

Nu hangt dit wel van verschillende factoren want als we alle content of feedback niet op tijd ontvangen, kan het zo zijn dat de deadline wordt verzet. 

Als ik in de toekomst zelf een technische fout maak, moet ik daar dan voor betalen om het op te lossen?
Dit hangt af van de situatie en gaat altijd in overleg. Mochten we een vergoeding vragen, geven we altijd een prijsindicatie van te voren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.