"Dank voor de fantastische leeromgeving die je zo pijnloos hebt opgeleverd." - manon meeuwis ⭑
"Je bent en blijft de beste… Zo ontzettend blij weer met deze website." - Jasmijn Vonsee ⭑
"Ik merk het in mijn verkopen, in mijn bereik op de google." - Lore Orbie

strategie, techniek en design ⁠

webdesign

Een Instagrammable design is leuk maar je wil natuurlijk ook een website die leidt tot meer aanvragen en bestellingen. 

Een website is dé plek om jouw (potentiële) klanten meer te vertellen over jouw bedrijf en je producten/diensten. Zie het als het digitale hart van jouw onderneming.

Benieuwd naar eerdere samenwerkingen? Klik dan op onderstaande button.

werken vanuit de drie elementen

Een website zonder doel is een hobby. Daarom werken we bij Elivado van binnen naar buiten op basis van een strategie die functioneert als stip op de horizon.

Strategie

We kijken verder dan een gelikt design. We zoomen in op je doelgroep en je toekomstige website bezoeker zodat we op basis van hun verlangen, jouw aanbod en doelstelling een ijzersterke website kunnen ontwikkelen.

techniek

Op basis van de strategie kiezen we de techniek van de website uit. Alle websites worden gemaakt in het CMS systeem WordPress en webshops in WooCommerce icm met de visual builder van Elementor.

design

Als de techniek is gekozen, gaan we aan de slag met het design van de website. We ontwerpen vanuit de ogen van de websitebezoeker. Daarom is gebruikerservaring een zeer belangrijk onderdeel van dit proces.

kind words

"Eline, je bent een rockster"

 “Mijn hele team is fan van je. Superblij met onze samenwerking. Dank voor de fantastische leeromgeving die je zo pijnloos hebt opgeleverd.”

Manon Meeuwis

The Style Shrink, Auteur & Stylistoloog.

strategie

onze werkwijze

Nadat we de offerte getekend retour van je hebben ontvangen, plannen we een digitale brainstorm sessie in. Tijdens deze sessie bepalen we samen aan de hand van een strategie plan en moodboard de rode draad van jouw nieuwe website. 

Alle websites worden op maat gemaakt in het CMS systeem WordPress en webshops in WooCommerce icm met de visual builder van Elementor.

Daarnaast ontvang je van ons een checklist met alle punten die je bij ons moet aanleveren en bepalen we samen de tijdlijn en deadlines voor onze samenwerking. We proberen binnen drie maanden nadat we zijn gestart met de bouw, de website te lanceren. Dit gaat altijd in overleg met de klant.

design

portfolio

Omdat we alle websites op maat ontwikkelen, kunnen we al jouw wensen implementeren in een nieuw en uniek design. Kortom; we zijn van alle markten thuis en geen idee is ons te gek. Inmiddels hebben we al meer dan 200 websites mogen bouwen. Daarom vind je hier een kleine selectie van ons meest recente werk. Wil je meer portfolio werk bekijken? Kijk dan op ons Instagram account.

ELIVADO academy

Nadat we jouw nieuwe website, leeromgeving of webshop hebben opgeleverd, krijg je toegang tot Elivado Academy. In deze besloten leeromgeving vind je waardevolle content die er voor zorgt dat jij het optimale uit jouw website gaat halen. Daarnaast vind je ook ons support systeem waar je vragen kan stellen én voegen we regelmatig nieuwe content toe.

Video afspelen

reviews

Al meer dan 200 ondernemers gingen je voor. Lees hier de ervaringen van een aantal ambitieuze ondernemers die hun website door ons hebben laten ontwikkelen.

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

de investering

de pakketten

Zoals je misschien wel weet houd ik van duidelijkheid. Daarom werken we met pakketten die in overleg uitgebreid kunnen worden met een aantal add-ons zoals een tweetalige website, een intergratie van je agenda of formulieren met betaalfunctie. Heb je specifieke wensen? Dan maak ik graag een vrijblijvende offerte op maat. 

Informatieve
website

€2300,-

exclusief btw

kennis webshop of omgeving

€2800,-

exclusief btw / vanaf prijs

webshop met fysieke producten

€3500,-

exclusief btw / vanaf prijs

kind words

"De website ziet er niet alleen top uit, maar werkt ook perfect."

 “Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking! De website ziet er niet alleen top uit, maar werkt ook perfect. Geen enkele technische uitdaging is Eline teveel. Naast dat ze technisch heel goed is, verliest ze het commerciële gedeelte ook zeker niet uit het oog. Er zit een goede strategie achter, dat is iets wat ik bij veel andere vaak mis. Ik ben heel blij dat ik gebruik heb kunnen maken van Eline haar expertise en kijk uit naar onze verdere samenwerking!”

Juliette Molleja

Designer Stories – Webshop

faq

Staat je vraag er niet tussen? Boek een vrijblijvende kennismaking en ik beantwoord je vragen graag in een persoonlijk gesprek.
Kan ik in termijnen betalen?
Je betaald bij Elivado altijd in twee termijnen. Bij oplevering van de website of webshop moet 100% van de offerte zijn voldaan.
Regelen jullie ook de hosting?
We bieden bij Elivado geen hostingpakketten aan. Voor de hosting van je website en email ben je dus zelf verantwoordelijk.  Wel geven we altijd een hosting advies zodat we zeker weten dat je website snel en veilig blijft. 
Moet ik verplicht een onderhoud abonnement afnemen?

Nee. Klinkt raar he uit de mond van een designer / strateeg?

Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat jij blijft werken aan jouw website nadat de website door ons is opgeleverd. Dit probeer ik aan te wakkeren door de video’s in de Elivado Academy en andere extra’s want een website is nooit af. ⁠Mocht je het onderhoud uit handen willen geven, kan dat altijd in overleg vanaf €250,- per maand.

Wanneer kan mijn nieuwe website online staan?

We proberen altijd binnen drie maanden nadat we zijn gestart met de bouw, de website over te zetten naar het gewenste domein. 

Nu hangt dit wel van verschillende factoren want als we alle content of feedback niet op tijd ontvangen, kan het zo zijn dat de deadline wordt verzet. 

Als ik in de toekomst zelf een technische fout maak, moet ik daar dan voor betalen om het op te lossen?
Dit hangt af van de situatie en gaat altijd in overleg. Mochten we een vergoeding vragen, geven we altijd een prijsindicatie van te voren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

kind words

"ik merk het in mijn verkopen en bereik"

 “Eline wist mij te overtuigen in 5 minuten. Het eindresultaat is top en mijn klanten zijn enorm tevreden over de vernieuwde webshop! Ik merk het in mijn verkopen, in mijn bereik op de socials én in mijn plezier om backstage in een geordende webshop te werken.”

Lore Orbie

Montie – Kledingwebshop

strategisch bouwen en ontwerpen

persoonlijk en snel contact

duidelijke deadlines tot aan de lancering

meer dan alleen een mooi design

samenwerken?

boek een
gratis call

Omdat ik het belangrijk vind dat we een klik hebben, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende kennismakingscall. Tijdens deze digitale call kun je al je wensen delen, vragen stellen en is er ruimte voor vrijblijvend advies.

Ik kijk er naar uit om je te spreken.