strategie, techniek en design ⁠

webdesign

Een Instagrammable design is leuk maar je wil natuurlijk ook een website die leidt tot meer aanvragen en bestellingen. 

Een website is dé plek om jouw (potentiële) klanten meer te vertellen over jouw bedrijf en je producten/diensten. Zie het als het digitale hart van jouw onderneming. 

Benieuwd naar eerdere samenwerkingen? Klik dan op onderstaande button.

strategie

onze werkwijze

Nadat ik de offerte getekend retour van je heb ontvangen, plannen we een digitale brainstorm sessie in. Tijdens deze sessie bepalen we samen aan de hand van een strategie plan en moodboard de rode draad van jouw website / branding. 

Daarnaast ontvang je van ons een checklist met alle punten die je bij ons moet aanleveren en bepalen we samen de tijdlijn en deadlines voor onze samenwerking.

We proberen altijd binnen 1,5 maand nadat we zijn gestart met de bouw, de website te lanceren. Dit gaat altijd in overleg met de klant.

 

techniek

WordPress & WooCommerce

Alle websites worden gemaakt in het CMS systeem WordPress en webshops in WooCommerce icm met de visual builder van Elementor.

Dit zijn compatibele platformen die bekend staan om hun gebruiksvriendelijkheid. Het is mijn doel om de website zó te maken, maar ook om je in dat proces zó mee te nemen, dat je na afloop zelf aanpassingen kunt maken.

Zo leer je hoe je een nieuw blog, pagina of product toevoegt en wat je kunt doen om je site up-to-date te houden. 

de academy

Nadat we jouw nieuwe website, leeromgeving of webshop hebben opgeleverd, krijg je toegang tot Elivado Academy. In deze besloten leeromgeving vind je waardevolle content die er voor zorgt dat jij het optimale uit jouw website gaat halen. Daarnaast vind je ook ons support systeem waar je vragen kan stellen én voegen we regelmatig nieuwe content toe.

Video afspelen

design

portfolio

Omdat we alle websites from scratch ontwerpen, kunnen we al jouw wensen implementeren in een nieuw en uniek design. Kortom; we zijn van alle markten thuis en geen idee is ons te gek. 

work together

partners

Om samen met jou het uiterste uit jouw nieuwe website te kunnen halen, werk ik samen met een aantal partners.

Wil je een branding traject volgen? Een shoot houden met een fotograaf? Of wil je aan de slag met een copywriter die jouw verhaal goed op papier kan zetten?

Geef dit aan tijdens de vrijblijvende kennismakingscall zodat ik de juiste experts aan je kan voorstellen.

kind words

reviews

de investering

de pakketten

Zoals je misschien wel weet houd ik van duidelijkheid. Daarom werken we met pakketten die in overleg uitgebreid kunnen worden met een aantal add-ons zoals een tweetalige website, een intergratie van je agenda of formulieren met betaalfunctie.

Heb je specifieke wensen? Dan maak ik graag een vrijblijvende offerte op maat. 

Informatieve
website

€1800,- exclusief btw

Dit pakket kan uitgebreid worden met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.

kleine shop of omgeving

€2000,- exclusief btw

Dit pakket kan uitgebreid worden met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.

grote shop
of omgeving

€2500,- exclusief btw

Dit pakket kan uitgebreid worden met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.

kind words

"ik merk het in mijn verkopen en bereik"

 “Eline wist mij te overtuigen in 5 minuten. Het eindresultaat is top en mijn klanten zijn enorm tevreden over de vernieuwde webshop! Ik merk het in mijn verkopen, in mijn bereik op de socials én in mijn plezier om backstage in een geordende webshop te werken.”

Lore Orbie

Montie – Kledingwebshop

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Ja zeker. Je kan in maximaal vier termijnen betalen boven een bedrag van €500,- 

Je hebt voor altijd toegang tot de academy. Regelmatig worden de video’s vernieuwd zodat de informatie relevant blijft.

We proberen altijd binnen 1,5 maand nadat we zijn gestart met de bouw, de website over te zetten naar het gewenste domein. 

Nu hangt dit wel van verschillende factoren want als we alle content of feedback niet op tijd ontvangen, kan het zo zijn dat de deadline wordt verzet. 

We bieden bij Elivado geen hostingpakketten aan. Voor de hosting van je website en email ben je dus zelf verantwoordelijk. 

Wel geven we altijd een hosting advies zodat we zeker weten dat je website snel en veilig blijft. 

Nee. Klinkt raar he uit de mond van een designer / strateeg?

Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat jij blijft werken aan jouw website nadat de website door ons is opgeleverd. Dit probeer ik aan te wakkeren door de video’s in de Elivado Academy en andere extra’s want een website is nooit af. ⁠

Mocht je na een half jaar echt het onderhoud uit handen willen geven, kan dat altijd in overleg vanaf €250,- per maand.

Nee. We bouwen al onze website met onze eigen software daarom sleutelen we niet aan bestaande websites die niet door ons gebouwd zijn. 

Dit hangt af van de situatie.

Wil je via het support systeem of WhatsApp vragen kunnen blijven stellen, rekenen we na de tweede vraag een ask us anything tarief van €75,- per maand zodat je al je vragen kan blijven stellen zonder dat daar grote onderhoud pakketten bij komen kijken.

Mocht ik binnen een uur het probleem kunnen oplossen, reken ik geen extra kosten.

Mocht het langer duren, vraag ik altijd een donatie met als startprijs €75,-. 

na onze samenwerking:

Ben jij klaar om met mij dit avontuur aan te gaan?

samenwerken?

boek een
gratis call

Omdat ik het belangrijk vind dat we een klik hebben, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende kennismakingscall. Tijdens deze digitale call kun je al je wensen delen, vragen stellen en is er ruimte voor vrijblijvend advies.

Ik kijk er naar uit om je te spreken.