fbpx

Over Elivado

Elivado maakt een ijzersterk merk van jouw concept. Wij zijn not the ordinary agency: als wij geloven in jouw merk of idee trekken we alles uit de kast om het tijd- en trendbestendig te maken. We duiken samen met jou de diepte in en voeren de unique signature van jouw concept door tot in de puntjes. Samen met een team van experts kijken we naar wat het beste is voor je merk. We geven we je alle tools die je nodig hebt om er een succes van te maken. Of het nu je doel is om meer omzet te halen, een nieuw product in de markt te zetten, fulltime in je eigen bedrijf te werken of nog meer impact te maken met je ideeën: Elivado maakt het mogelijk. 

Not The Ordinary

Wanneer je met Elivado aan de slag gaat, ga je werken met een team van experts. Je zult allereerst Eline ontmoeten, die de strategie voor je merk uitzet, campagnes bedenkt, en jouw aanspreekpunt is.

Je kunt met al je vragen bij Eline terecht: zij is eindverantwoordelijk voor jouw campagne. Zij zal ervoor zorgen dat er een team wordt samengesteld dat die strategie, de campagne of, bijvoorbeeld, je website helemaal tot in de puntjes uitgewerkt wordt. Het team heeft maar één missie: jouw campagne te laten slagen.

Over Eline van Doorn

Na haar studie concept, media & fashion styling, is Eline direct gaan ondernemen. Ze startte haar eigen kleding webshop en na twee jaar lanceerde Eline het mediabureau Elivado. In het verleden heeft samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten. Als merkstrateeg adviseert Eline ondernemers die vanuit een ontembare passie een concept hebben bedacht en het verlangen hebben om dit concept te transformeren naar een ijzersterk merk.