ELI(NE) VA(N) DO(ORN)

about

Strategische creatieveling, extraverte introvert, wonend in Rotterdam met vriend Roel en hond Gijs. Altijd zenuwachtig voor F1 races, gek op eten en designertassen.

“Ik had twee bestellingen (van mijn tante en schoonzus) en was zo teleurgesteld in mijzelf.”

Toen ik mijn kleding webshop On The Wishlist begon, moest ik het bijna helemaal alleen doen. Samen met mijn moeder bouwde ik de shop, maar ik ging alleen op inkoop, maakte zelf een simpele huisstijl en ging daarna aan de slag met mijn social media strategie en e-mailmarketing. Op 1 juni 2014 ging de webshop online en barste ik om 10:00 in huilen uit.

Omdat ik de afgelopen maanden zo hard had gewerkt aan de webshop en inmiddels een aardige following had opgebouwd op social media, had ik verwacht dat het storm zou lopen. Nou, niet dus. Ik had twee bestellingen (van mijn tante en schoonzus) en was zo teleurgesteld in mijzelf. Maar in plaats van te gaan zitten mokken, besloot ik dat het tijd was voor actie.

De maanden die daarop volgden, ben ik gaan meten, testen en bijleren. Ik bleef de knoppen aandraaien totdat er steeds meer bestellingen binnenkwamen en mijn webshop dus werkte!

Geen studie maar wel de skills

Steeds vaker kreeg ik de vraag hoe ik dit voor elkaar kreeg. Ik had namelijk geen studie tot webdesigner, online marketeer of grafisch vormgever gevolgd en toch had ik de skills geleerd die ik nodig had om succes te behalen. Online ondernemen was nog niet zo’n groot begrip en steeds meer bekenden vroegen of ik ze kon adviseren.

Binnen drie maanden stond mijn mailbox vol met aanvragen, en zo is Elivado ontstaan. In het verleden heb ik mogen samenwerken met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club en Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.

Als webdesigner en technisch marketing strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor goed betalende klanten.

strategie, techniek en design

Website laten bouwen

Wil jij voor jouw onderneming een website, online academie of webshop laten maken die converteert? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Elementor template shop

In de Elementor Template Shop vind je Elementor & Canva templates en online trainingen die er voor zorgen dat jouw website het digitale hart wordt van je bedrijf.