tijd voor een nieuwe website?

Of je nu zelf aan de slag wil met de bouw van jouw nieuwe website of een nieuwe website wil laten bouwen door een deskundige partij; wij helpen je graag!

vanaf €495,-

01

zelf website bouwen

Met deze cursus bouw je niet alleen zelf jouw nieuwe website, je leert ook hoe je van jouw nieuwe website een strategische marketing machine maakt.

Met mijn uitleg video’s en persoonlijke begeleiding krijg je concrete tips en inzichten die je direct kan implementeren in het design.

vanaf €2000,-

02

WEBSITE LATEN BOUWEN

Een Instagrammable design is leuk maar je wil natuurlijk ook een zakelijke website die leidt tot meer aanvragen en bestellingen.

Wil jij voor jouw onderneming een website laten maken die converteert? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

kind words

reviews

ELI(NE) VA(N) DO(ORN)

IK BEN ELINE,

Als online designer en strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie.

Na mijn studie concept, media & fashion styling, ben ik direct gaan ondernemen.

Ik startte mijn eigen kleding webshop en na een aantal jaar lanceerde ik het mediabureau Elivado. In het verleden heb ik samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.

let’s talk

boek een kennismaking

In een vrijblijvend (digitaal) gesprek van 30 minuten kan je al je vragen stellen over ons aanbod, werkwijze en jouw nieuwe plannen.