al meer dan 50 ondernemers gingen je voor!

maak zelf een website die BETALENDE klanten oplevert

In deze cursus leer je hoe je zelf een ijzersterke website of webshop kan bouwen die er niet alleen aantrekkelijk uit ziet maar ook daadwerkelijk van jouw bezoekers goed betalende klanten maakt zodat jij je kan focussen op de dingen waar je goed in bent.

stel je eens voor...

Je draait al even een advertentie campagne op Google en op social media ben je druk in de weer met het maken van creatieve content die je volgers doorsturen naar je website.

Je weet dat je je website zo hebt gebouwd dat mensen in een oogopslag meer informatie kunnen vinden over jouw diensten of producten en je stuurt zonder enige twijfel de url van je website door naar mensen die geïnteresseerd zijn in jouw aanbod.

Doordat je je website zelf hebt gebouwd, kan je gemakkelijk zelf pagina’s aanpassen en nieuwe producten toevoegen zodat jouw website het digitale hart blijft van jouw bedrijf.

klinkt dit als muziek in de oren? dan is dit de cursus die jou verder gaat helpen.

vier redenen waarom jouw huidige website nog geen klanten oplevert:

01

je website is slecht opgebouwd

Misschien word je goed gevonden in Google of krijg je veel verkeer via Instagram, maar haakt je bezoeker af doordat je website slecht in elkaar zit. Dit heeft te maken met de functionaliteit van je website.

02

Je zet niet voldoende aan tot actie

Website bezoekers willen weten wat ze moeten doen. Wacht niet af totdat je bezoeker zelf in je menu op ‘contact’ klikt of moet zoeken naar je diensten, maar help je bezoeker dit te doen.

03

je hebt geen website strategie

Je website is het digitale hart van je bedrijf en is dus een verlengstuk van je marketing strategie. Als je dit nog niet hebt, is het tijd om terug te gaan naar de basis namelijk; wat is het doel van je website?

04

Je spreekt je doelgroep niet aan

Voor een website die klanten moet gaan opleveren is het belangrijk dat jouw bezoeker direct weet dat jouw website voor hem of haar bedoeld is. Herkent jouw bezoeker zich niet, dan ben je ‘m kwijt.

5/5

"Dankzij deze cursus heb ik zelf een mooie en professionele website kunnen maken die goed betalende klanten oplevert!"

Tessa Bergsma

Interieur ontwerper

geloof me, je bent niet de enige!

mijn eerste website leverde geen GELD op...

Mijn eerste website (zo’n 10 jaar geleden) was letterlijk zwart wit met een aantal stockfoto’s. Geen strategie, geen specifieke doelgroep die ik aansprak en ondanks dat ik heb zelf natuurlijk prachtig vond, leverde hij geen enkele klant op. 

Fast forward naar 10 jaar later; mijn website is het digitale hart van mijn onderneming, zet bezoekers om naar goedbetaalde klanten en ik kan makkelijk zelf (en snel) dingen aanpassen zonder gedoe.

Ook jou gun ik een goedlopende website die bezoekers aantrekt die contact opnemen of een product bestellen bij jou in de webshop. En geloof me, als het mij is gelukt, lukt jou het ook.

online cursus:

maak zelf een website die GELD OPLEVERT

In deze cursus leer je hoe je zelf een ijzersterke website of webshop kan bouwen die er niet alleen aantrekkelijk uit ziet maar ook daadwerkelijk van jouw bezoekers goed betalende klanten maakt zodat jij je kan focussen op de dingen waar je goed in bent.

wat kan je verwachten

in een korte periode ga je aan de slag met:

doelgroep onderzoek + strategie

een website strategie

Voordat je aan de slag gaat met de bouw van je website, is het belangrijk dat je het doel van je website gaat bepalen en op basis daar van de content van je website gaat creëren. 

Je gaat terug naar de tekentafel en onderzoeken waar jouw doelgroep naar op zoek is zodat je op basis daar van een website strategie kan ontwikkelen.

zodat je van bezoekers klanten kan maken

het maken van kick ass content

Een website die er qua design fantastisch uit ziet is leuk maar het is de combinatie van content en design die er voor zorgt dat klanten daadwerkelijk over gaan tot actie. 

Daarom ga je eerst aan de slag met het maken van de teksten en het beeldmateriaal zodat je je daarna kan focussen op het design proces. 

back office & huisstijl doorvoeren

de juiste instellingen

Als je een website gaat bouwen, werk je van binnen naar buiten. Je gaat eerst de juiste technische en algemene instellingen maken zodat je op basis van die instellingen het design kan maken.

Geen zorgen, we nemen je stap voor stap mee in het maken van de juiste instellingen die bij jouw situatie passen.

design implementatie

het design maken van je website

We laten je natuurlijk niet aan je lot over dus daarom hebben we vier templates ontwikkeld die de basis vormen van jouw nieuwe website.

Je kiest het template dat het beste bij jouw bedrijf past en gaat daarna aan de slag met het vullen van de templates. Geen gedoe met CSS of HTML. Je gaat namelijk werken met de drag & drop builder Elementor.

na de cursus heb je:

01

Een duidelijk beeld van jouw doelgroep waarmee je makkelijker nieuwe marketing campagnes kan ontwikkelen

02

Een website strategie die een sterke basis vormt en waar je aan kan blijven bouwen

03

Een zelfgebouwde website die er niet alleen geweldig uitziet maar ook nieuwe klanten oplevert

04

Meer kennis over het bouwen van een website, zoekoptimalisatie en het koppelen van de juiste elementen zodat je meer kan automatiseren

05

Alle digitale tools in handen waarmee je kan een succesvol bedrijf kan creëren 

hoe werkt het?

kies een template

Na het afrekenen kies je het template wat het beste bij je past. Dit wordt de basis van jouw nieuwe website.

ga aan de slag met de modules

In meer dan 35 video modules nemen we je stap voor stap mee tijdens het bouwproces van de website.

Ontwikkel een website strategie

We starten met de basis. Namelijk het ontwikkelen van een ijzersterke website strategie waar je aan kan blijven werken.

final check & ready to launch

Als je klaar bent met alle modules is het tijd voor de final check zodat je daarna met een gerust hart kan gaan lanceren.

5/5

"Zelf ging ik aan de slag met de bouw van de website. Ik ben ontzettend blij met het resultaat."

Vivienne Vernooij

Kindervoedingscoach

de templates

website & webshop templates

voor dienstverlenende ondernemers

mae

Een template dat perfect is voor dienstverlenende ondernemers die graag digitale producten willen verkopen. Zoals een masterclass of online webinar. Klik op de button om het template te bekijken.

voor (toekomstige) webshop eigenaren

grace

Een template dat perfect is voor webshop eigenaren die fysieke producten verkopen. Zoals lifestyle of andere retail producten. Klik op de button om het template te bekijken.

voor coaches & kennisondernemers

aimé

Een template dat perfect is voor coaches, marketeers en kennisondernemers die graag digitale producten willen verkopen. Zoals een masterclass of online webinar. Klik op de button om het template te bekijken.

voor dienstverlenende ondernemers

rose

Een template dat perfect is voor dienstverlenende ondernemers die graag digitale producten willen verkopen. Zoals een masterclass of online webinar. Klik op de button om het template te bekijken.

Bekijk alle pagina's

investering

eenmalig

eenmalige betaling van

€495,-

exclusief btw

OOK JIJ KAN GELD VERDIENEN MET JOUW WEBSITE

Maar als je maar een beetje op mij lijkt, heb je soms wat extra support nodig. Je weet dat je zelf heus wel een website kan bouwen maar wel op de juiste manier zonder eerst 200 Youtube tutorials te moeten kijken waarna je nog steeds maar de helft snapt. 

Daarom hebben we ook een online support systeem waar je al je vragen kan stellen. Deze vragen beantwoorden we in de vorm van een video zodat je direct ziet wat je moet doen. 

maar dat is nog niet alles...

"What if I fell?" "Oh darling, but what if you fly?"

ME, YESTERDAY

na deze cursus heb je..

een ijzersterke website strategie

Een ijzersterke website strategie die een sterke basis vormt en waar je aan kan blijven bouwen de komende jaren.

meer technische kennis

Meer kennis over het bouwen van een website, zoekoptimalisatie en het koppelen van de juiste elementen zodat je meer kan automatiseren.

Een nieuwe zelfgebouwde website

Een zelfgebouwde website die er niet alleen geweldig uit ziet maar ook op een consistente basis nieuwe klanten oplevert.

de juiste digitale tools in handen

Alle digitale tools in handen waarmee je kan een succesvol online bedrijf kan creëren.

hi there

ik ben eline

Als online designer / developer en strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor goed betalende klanten.

Daarnaast leer ik jou in deze cursus hoe je zelf succesvol een website kan bouwen die ook daadwerkelijk geld oplevert zonder dat daar enige technische kennis voor nodig is. 

Inmiddels hebben we bij Elivado meer dan 200 websites ontwikkeld en alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, is gebundeld in deze cursus. 

deze cursus:

zorgt er voor..

..dat jij jouw doelgroep nog beter gaat leren kennen waardoor je jouw website bezoeker op de juiste manier aanspreekt.

is niet zomaar een cursus..

..want je gaat daadwerkelijk zelf aan de slag met een template naar keuze en de video modules.

heeft als resultaat..

..dat je zelf een eigen website hebt ontwikkeld waar je jaren lang aan kan blijven bouwen.

gaat jou helpen..

..om op de juiste manier een website te bouwen met een ijzersterke website strategie.

ga aan de slag in je eigen tijd

persoonlijk contact

niet locatie gebonden

een stappenplan zonder gedoe

alles wat je nodig hebt voor online website succes

Gebundeld in een cursus die je in je eigen tijd kan volgen.

als je er nog deze maand voor wil zorgen dat:

succes garantie

Succes gegarandeerd! Heb je alle stappen doorlopen maar heb je nog steeds wat hulp nodig? Dan bied ik je een extra strategie call aan om te kijken wat we nog kunnen optimaliseren.

Deze cursus is voor jou geschikt als...

Deze cursus is niet voor jou geschikt als...

5/5

"Het eindresultaat is top en mijn klanten zijn enorm tevreden over de vernieuwde webshop! Ik merk het in mijn verkopen en in mijn bereik op Google"

lore Orbie

Montie Shop

investering

eenmalig

eenmalige betaling van

€495,-

exclusief btw

heb je nog vragen?

veelgestelde vragen

Er komen vanuit Elivado geen extra kosten om de hoek kijken nadat je het pakket hebt aangeschaft. Wel is het zo dat je een Elementor Pro licentie moet aanschaffen op www.elementor.com.

De templates bestaan uit:

 • Een homepage
 • Een aboutpage
 • Een servicespage
 • Een contactpage
 • Een header
 • Een footer
 • Een 404 errorpage
 • Een mobiel menu template
 • Een shoppage
 • Een productpage


Wat heb je nodig?

 • Een domein wat draait met het CMS systeem WordPress.org
 • Het gratis thema Astra
 • Elementor Pro

 

Mocht je gebruik willen maken van de shoppagina’s, is het noodzakelijk dat je de plugin WooCommerce hebt geïnstalleerd. 

Ja zeker. We bieden exclusief de optie om door ons een subdomein aan te maken zodat je huidige website tot het moment van lanceren kan blijven draaien op het hoofddomein. Wil je kiezen voor deze extra service? Klik dan bij het afrekenen de optie aan.

Ja zeker.  Je kan in de visual builder van Elementor zelf fonts, kleuren en iconen uploaden en daarna de templates volledig omzetten naar de huisstijl van je bedrijf. 

Ja. Alle blogs en media blijft beschikbaar op je website zolang je op hetzelfde domein blijft werken en niet de database vervangt.

Ja zeker! Het template Grace is perfect voor ondernemers die graag online fysieke producten willen verkopen. Zoals sieraden, beauty producten of fashion items.

Ja zeker. Tijdens de strategie sessie kan je al je vragen stellen. Mocht je er echt niet uit komen, kan je altijd een WhatsApp bericht sturen zodat we met je mee kunnen kijken.

Nee. Doordat je gebruik maakt van de visual builder Elementor, heb je geen kennis van code nodig om met de templates aan de slag te gaan.

Wel is het belangrijk dat je kennis hebt van het CMS systeem WordPress en Woocommerce.

 

Helaas niet. Omdat de templates door de koper direct worden aangepast, kunnen we geen garantie garanderen. Mocht je tijdens het installeren een technisch probleem hebben, kan je ons altijd een bericht sturen zodat we met je mee kunnen kijken.

5/5

"Naast de duidelijke uitleg video’s in de Elivado academy, was de strategie call ook onwijs fijn om vragen te stellen zodat we daarna weer verder konden met de bouw van de website."

Steffy Roos Du Maine

Founder Mindful & Miljonair

ga aan de slag in je eigen tijd

persoonlijk contact

niet locatie gebonden

een stappenplan zonder gedoe

heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op via onderstaande button en ik beantwoord je vragen graag tijdens een persoonlijk gesprek.