Stel al jouw vragen tijdens een website

Strategie sessie

Voel je aan alles dat het tijd is voor een ijzersterke website strategie? Of wil je meer automatiseren binnen je bedrijf maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Eenmalige strategie sessie

Tijdens een exclusieve 1:1 sessie duiken we in al jouw vraagstukken over jouw zakelijke website, online zichtbaarheid en het automatiseren van digitale workflows.

Geen lang traject. Gewoon 1,5 uur de diepte in met een plan van aanpak voor in de toekomst.

Onderwerpen die we tijdens de strategie sessie kunnen behandelen:

01

het ontwikkelen van een ijzersterke website strategie

Hoe zorg je er voor dat je van jouw website bezoeker een converterende klant kan maken? Samen maken we een ijzersterke website strategie waar je aan kan blijven bouwen.

02

Het maken van een leadplan die voor
e-mail inschrijvingen zorgt

Je wil eindelijk aan de slag met een het opbouwen van een e-maillijst. Maar waar begin je? Heel simpel; met een leadplan die de juiste e-mailadressen gaat genereren.

03

meer automatiseren

Je website is het digitale hart van je bedrijf en is dus een verlengstuk van je marketing strategie. Als je dit nog niet hebt, is het tijd om terug te gaan naar de basis namelijk; wat is het doel van je website?

04

Je spreekt je doelgroep niet aan

Voor een website die klanten moet gaan opleveren is het belangrijk dat jouw bezoeker direct weet dat jouw website voor hem of haar bedoeld is. Herkent jouw bezoeker zich niet, dan ben je ‘m kwijt.

"Met zo’n sessie krijg je elk systeem onder de knie!"

In twee uur tijd heeft Eline me alles uitgelegd over mijn website. Ik snapte er niks van! Nu kan ik automatische campagnes maken, zodat de mensen alle informatie makkelijk ontvangen. Beter voor de klant en uiteindelijk minder werk voor mij. Eline kan op een hele heldere manier uitleggen hoe dingen werken en neemt je echt aan de hand mee door het systeem.

Merel Lamboo

Content strateeg en mentor voor startende ondernemers.

de investering

Nadat je de sessie online hebt afgerekend, ontvang je via de mail een link om een datum voor de sessie in te plannen. Daarnaast ontvang je digitaal formulier met een aantal vragen zodat ik de strategie sessie goed kan voorbereiden en je dus optimaal kan helpen.

€297,- exclusief btw