tijd voor een nieuwe website?

Of je nu zelf aan de slag wil met  jouw website of een nieuwe website wil laten bouwen door een deskundige partij; wij helpen je graag!

strategie, techniek en design

Website laten bouwen

Wil jij voor jouw onderneming een website, online academie of webshop laten maken die converteert? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Elementor template shop

In de Elementor Template Shop vind je Elementor & Canva templates en online trainingen die er voor zorgen dat jouw website het digitale hart wordt van je bedrijf.

strategisch bouwen en ontwerpen

persoonlijk en snel contact

duidelijke deadlines tot aan de lancering

meer dan alleen een mooi design

kind words

reviews

ELI(NE) VA(N) DO(ORN)

IK BEN ELINE,

Als online designer en strateeg help ik ondernemers door ijzersterke websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar ook zorgen voor conversie.

Na mijn studie concept, media & fashion styling, ben ik direct gaan ondernemen.

Ik startte mijn eigen kleding webshop en na een aantal jaar lanceerde ik het mediabureau Elivado. In het verleden heb ik samengewerkt met merken als Annie Sloan, San Pellegrino, Aqua Panna, Kees!, The Goaldiggers Club, Meister Watches Europa om hun online zichtbaarheid te vergroten.

let’s talk

boek een kennismaking

In een vrijblijvend (digitaal) gesprek van 30 minuten kan je al je vragen stellen over ons aanbod, werkwijze en jouw nieuwe plannen.