fbpx

Not The Ordinary Website

Een website is dé plek om jouw (potentiële) klanten meer te vertellen over je merk en je producten/diensten. Door een nieuwe website te ontwerpen en te bouwen helpen mijn team en ik jou om de unique signature van jouw merk tot zijn recht te laten komen.

Benieuwd naar eerdere samenwerkingen? Klik dan op de afbeeldingen om de websites te bekijken.

Met een goede website:

  • Laat je in één oogopslag zien wie je bent en wat je doet
  • Ben je goed vindbaar in zoekmachines
  • Komen je klanten op een eenvoudige en organische manier daar waar je ze wilt hebben: bij de sales
  • Genereer je meer zichtbaarheid
  • Verkoop je meer

 

Naast het ontwerpen en bouwen van een website en/of webshop ontwerpen en bouwen wij ook veel besloten omgevingen. Wil je bijvoorbeeld trainingen geven over jouw producten? Dat kan eenvoudig toegevoegd worden aan het ontwerp. Wij bouwen het helemaal voor je uit.

v.a €995,-

WordPress & WooCommerce

Onze websites worden gemaakt in het CMS systeem WordPress en webshops in WooCommerce. Dit zijn compatibele platformen die bekend staan om hun gebruiksvriendelijkheid. Het is ons doel om de website zó te maken, maar ook om je in dat proces zó mee te nemen, dat je na afloop zelf kleine aanpassingen kunt maken. Zo leer je van ons bijvoorbeeld hoe je een nieuw blog, dienst of product toevoegt en wat je kunt doen om je site up-to-date te houden. Werk je samen met een developer, maar mis je nog iemand die het design voor je kan maken? Ook dan kunnen wij je helpen.

Onze werkwijze

Omdat Elivado een creative agency is, werken we samen met een professioneel team van experts op verschillende gebieden. Wil je naast een nieuwe website bijvoorbeeld ook nieuwe webteksten of nieuw beeldmateriaal? Ik zoek binnen het team naar de juiste mensen voor het complete pakket.

Zoek je naast een webdesigner, ook een onderwerper die jouw nieuwe visual identity (huisstijl) kan ontwerpen? Vraag tijdens het intakegesprek gerust naar de mogelijkheden.

Kind words

Reageren
1
Stuur Eline een bericht!
Hi,

Op maandag 29 juni om 19:00 geef ik de masterclass "Van onzichtbare concurrent naar go to expert in jouw vakgebied"Ben jij er bij? Koop dan je ticket via deze link