het is tijd voor actie

Je hebt een aantal nieuwe ideeën voor jouw bedrijf die je graag wil implementeren in het digitale hart van je bedrijf maar je wil dit zonder avonden lang twijfelen, sleutelen aan je website en dan weer aanpassen doen.

Je hebt besloten dat je het dit keer anders wil aanpakken met advies van een expert die jou de juiste tools en tips geeft zodat je een keer al jouw ideeën succesvol kan implementeren.

the struggle
is real..

Wat nou als...

…ik je vertel dat het anders kan? 

Als je de bovenstaande punten herkent, is de kans groot dat je behoefte hebt aan een sparringpartner die samen met jou duidelijke actiepunten neerzet waarna je zelf verder kan met de uitvoering.

And guess what? Daar kan ik je mee helpen.

"Met zo’n sessie krijg je elk systeem onder de knie!"

In twee uur tijd heeft Eline me alles uitgelegd over mijn website. Ik snapte er niks van! Nu kan ik automatische campagnes maken, zodat de mensen alle informatie makkelijk ontvangen. Beter voor de klant en uiteindelijk minder werk voor mij. Eline kan op een hele heldere manier uitleggen hoe dingen werken en neemt je echt aan de hand mee door het systeem.

Merel Lamboo

Content strateeg en mentor voor startende ondernemers.

website strategie sessie

Tijdens de 1-op-1 sessies gaan we aan de slag gaan met alle vraagstukken die je hebt over jouw zakelijke website en online marketing strategie zodat jij de volgende stap kan maken met jouw bedrijf.

Of je nu een geweldig online programma wil lanceren, een pagina omtoveren tot een converterende salespage of een plan de campagne voor de lancering van jouw nieuwe dienst wil ontwikkelen; 

Een website strategie sessie is dé sessie die jou verder gaat helpen.

vraagstukken die we
kunnen behandelen:

Het ontwikkelen van plan de campagne voor jouw nieuwe programma. We gaan aan de slag met de salespage, een instap product, de bedankt pagina’s en e-mails automations achter je programma.

Een uitgebreide website scan van jouw website waarna we direct een plan van aanpak gaan maken zodat je tijdens de sessies alle feedback en input succesvol kan implementeren.

Het optimaliseren van jouw online leeromgeving zodat je zeker weet dat alles goed werkt zonder dan je handmatig steeds dingen moet oplossen als er een nieuwe deelnemer zich aan meldt.  

Het ontwikkelen van een online marketing strategie die in verbinding staat met je website zodat je van jouw (nieuwe) bezoekers daadwerkelijk betaalde klanten kan maken.

"zoveel dingen bij geleerd en nieuwe inzichten gegeven!"

Heel erg bedankt voor het geven van deze sessie! Je legt op een fijne en duidelijke manier alles uit en je bent heel behulpzaam. Ik vond het super fijn dat je zo goed luisterde naar mijn hulpvragen en hier ook echt moeite voor deed! Ondanks ik al iets ervaring had, heb jij me echt nog zoveel dingen bij geleerd en nieuwe inzichten gegeven!

Jessica Jongman

Fotograaf en mentor voor startende fotografen.

Wat kan je verwachten?

01

Twee strategie sessies 1-op-1 via Whereby van 1,5 uur

02

Twee sessies die volledig in het teken staat van jouw vraagstuk

03

Tools en inzichten die je aan het denken zetten

04

Een check-in call van 30 minuten

na de sessies:

de investering

Nadat je de sessie online hebt afgerekend, ontvang je via de mail een link om een datum voor de eerste sessie in te plannen.

Daarnaast ontvang je digitaal formulier met een aantal vragen zodat ik de eerste strategie sessie goed kan voorbereiden en je dus optimaal kan helpen.

€425,- exclusief btw